منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - صينية الرقاق باللحم المفروووووووم
عرض مشاركة واحدة
قديم 06-05-2006, 07:01 PM
  #7
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
tongue3

بسم الله الرحمن الرحيم

ايه الجمال ده كله ..... انا بتسعمل الرقاق الطري فعلا ورعة ...

و لي سؤال؟؟؟؟؟؟ انا عند عملي للرقاق باي نوع منه لا اضع اللبن بالبيض و لكني اضعه علي صنية الجلاش !!!

يا تري طعمه ايه ؟؟؟

يا ريت نتذوق ...
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010