اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة maziouna
تسلم ايدك يا مستوكة
انا كان نفسى موت اعرف طريقتها ماما الله يرحمها كانت بتعملها
|
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد الله انك اخيرا وصلتي لوصفتها
اعمليها و اي استفسار تحت امرك ....
للوصول الي افضل النتائج ...
- يطحن الازر جيدا
- تفرم الكفتة جيدا بعد خلطها ( زمان كانوا بيدقوها في الهون )
- ممكن تقليل كمية الارز الي كوب و نصف .. سيكون افضل ( زيادة الارز بتجعلها تنفش )
- تضاف الكفته علي البطاطس قبل التقديم مباشرة ... الكفته مش بتاخد وقت علي النار لانها مستوية
و احنا تحت الامر دائما
ارق التحيات
مستكة_مستكة
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010