النهاردة حاجة سريعة فراخ بانية واسباجتى بلسوسيس وسلطة واكيد بطاطس شيبس
طبعا تبلت صدور الفراخ ب بصل+ليمون+م صويا صوص +بهارات+ملح+فلفل اسمر+قرفة+بيضة
تتبل الفراخ لمدة 3 الى 4 ساعات ثم توضع فى خلطة كورن فلكس+دقيق بقسماط ثم تقلى فى الزيت الغزير
الاسباجتى تسلق طبعا نقلى بصلة فى الزيت حتى تصفر ثم يوضع عليها السوسيس ويقلب جيدا ثم نضع علية الطماطم المقطعة صغير والفلفل الرومى المقطع ممكن شمبنيون ايضا ومعلقة كبيرة صلصة طماطم وشوية ماء وطبعا بهارات وملح وفلفل اسمر وبعد ما تتسبك توضع على المكرونة وتقلب جيدا عند التقديم نرش على وشها جبنة موتزاريلا
سلطة خضراء عادية وشيبسى
بس لانى كنت متاخرة وعملت حاجة بسرعة
طبعا بناتى روح قلبهم المكرونة بكل انواعها الف هنا وشفاء لهم
ام بيسان