بسم الله الرحمن الرحيم
روعة ..... تسلم الايادي
لو الموصلات سهلة ..... كنت قلتلك ابعتيها لي
بالهنا و الشفا
انا طبعا من عشاق البراونيز و عملتها مرة .... و فشلت بجدارة

.... و سمعتي في الطبخ بقيت في الارض
و عرفت السبب الكارثة بعد ما ذوقتها
اصلي كترت الزبدة لانها كانت مجمدة و الفرن كان ناره هادئه جدا ( عرفت بعد كده انه كان مسدود و جبت الصيانة و اتصلح الحمد الله )
طلعت من الفرن و يا رتها ماطلعت
المهم كانت عندي صحبتي و فضلت مسكها لي ذلة

... من سنة لحد دلوقتي
و انا حرمت اعملها
ففكرت اجرب مقاديرك و ان شاء الله تبيض وشي
بالنسبة ل عين الجمل صحيح و لا مطحون ؟؟؟؟
و الشيكولاته بعد ما ساحت علي بخار الماء بتتركيها شوية تبرد ثم تضعي البيض و لا بتحطي البيض علي طول ؟؟؟
مشكورة حبيبتي
ارق التحيات
مستكة_مستكة
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010