بسم الله الرحمن الرحيم
صنية بطاطس باللحم المفروم
المقادير
7-8 حبات بطاطس + ملح و فلفل + بيضة + فص ثوم + سمن + لحم مفروم معضج بالطماطم +جبن مودزريلا
الطريقة
-تسلق البطاطس حتي تمام النضج
-تقشر البطاطس و تهرس
-تضاف في طبق و نضع عليها ملح و فلفل و البيضة و تقلب
-نحضر صنية تدهن بالسمن و ثوم بقطع فص الثوم و يدعك في الصنية لاكتساب السمن طعم الثوم او ستيح السمن علي النار مع فص الثوم ثم يرفع و تدهن الصنية بالسمن
-نضع نصف مقدار البطاطس و نضع مقدار اللحم المفروم و نضع باقي البطاطس و تساوي السطح
-نضع عليها جبن مودزريلا و تدخل الفرن حتي يحمر الوجه
بالهنا و الشفا
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010