بسم الله الرحمن الرحيم
صنية بطاطس محشية لحم مفرومة
المقادير
عدد من حبات البطاطس صغيرة الحجم علي حسب عدد الاسرة + زيت للقلي
لحم مفروم معصج بالطماطم + 1 ك عصير طماطم + جبن مودزريلا+ باشميل ( حسب الرغبة )
الطريقة
-تقشر البطاطس
-و تقور مثل المحشي و تقلي بالزيت
-نحضر صنية و تدهن سمن او زيت
-نحشي البطاطس باللحم المفروم و ترص بالصنية
-تسقي بكوب عصير الطماطم
-و تدخل الفرن في منتصف مدة النضج نضع الباشميل و علية جبن مودزريلا و تدخل الفرن
-حتي يحمر الوجه و تقدم
بالهنا و الشفا
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010