قولولي طريقة البشاميل الخفيف و الثقيل - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 22-05-2008, 08:12 AM
  #1
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
قولولي طريقة البشاميل الخفيف و الثقيل

السلام عليكم
سؤالي عنوان الموضوع يعني اللي تدخل و تطلع من غير ما تقول حزعل منها
عايزة أعرف إزاي أعمل البشاميل عموما
و ازاي أخليه خفيف و إزاي أخليه تقيل
أنا بحب الخفيف مع المكرونة الشرائط الخضراء و بحب التقيل في المكرونة البشاميل المعروفة اللي في الفرن
ياريت بس ما تكونش الطريقة تأليف من موقع لأني عملت سيرش و شفت بلاوي و تأليف
عايزة الطريقة المعتادة الللي بنعملها في مصر
و جزاكم الله خيرا
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:50 PM.


images