قولولي طريقة البشاميل الخفيف و الثقيل
السلام عليكم
سؤالي عنوان الموضوع يعني اللي تدخل و تطلع من غير ما تقول حزعل منها
عايزة أعرف إزاي أعمل البشاميل عموما
و ازاي أخليه خفيف و إزاي أخليه تقيل
أنا بحب الخفيف مع المكرونة الشرائط الخضراء و بحب التقيل في المكرونة البشاميل المعروفة اللي في الفرن
ياريت بس ما تكونش الطريقة تأليف من موقع لأني عملت سيرش و شفت بلاوي و تأليف
عايزة الطريقة المعتادة الللي بنعملها في مصر
و جزاكم الله خيرا
__________________
سبحان الله
الحمد لله
و لا إله إلا الله
