المعكرونة - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
قديم 02-09-2007, 05:55 PM
  #6
kokar_2001
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية kokar_2001
تاريخ التسجيل: Jun 2004
المشاركات: 1,872
kokar_2001 غير متصل  
هاتى مكرونة اقلام (البينى) و تسلقيها فى ماء و حبة ملح و رشة زيت و على بال ما تتسلق المكرونة تجيبى فصين ثوم مدقوقين جامد و شوية زيت زيتون تحطى الزيت فى طاسة و عليه الثوم لمدة 5 ثوانى و بعدين تحطى كريمة لبانى وزن ربع كيلو اللى هى اصغر مقاس و تكونى مجهزة جبن شيدى مبشور + جبن ريكفورد (بلو تشيز) مبشور + جبنة فلمنك مبشور + جبنة براميزان كل نوع جبنة حوالى 1\8 كوب و تحطيهم على خليط الكريمة و تقلبى حتى القوام يتقل شوية (اذا تخن منك اوى ممكن تذوردى حليب) و تصفى المكرونة و تحطيها فى طبق التقديم و عليها الصوص و شوية جبنة برميزان على الوجه و رشة روز مارى او اوريجانو

اذا مافيش كل انواع الجبنه دى ممكن تتكتفى بنوع واحد بس تزودى الكمية شوية

و دى مكرونة كواترو فورمانجى

سهلة جدا متاخدش وقت غير وقت سلق المكرونة

جربيها و قوليلى رأيك و بالهنا و الشفا
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة
 

مواقع النشر

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 06:22 AM.


images