أحلى طبخه تحبونها - الصفحة 3 - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 15-12-2009, 04:55 PM
  #21
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بيلسان66 مشاهدة المشاركة
انابحب واموت علي شي اسمة محاشي

كروم وورق العنب والكوسا بس للأسف

ماأعرف كيف اعملة~لأني ماأعرف اطبخ
هلاااابك يالغاليه فيه احد مايحب المحااشي 00 بس لازم تتعلمين الطبخ وتسوين لنا اكله من شغلك وتجيبنها هنا مصوره
اسعدني مرورك
قديم 15-12-2009, 04:56 PM
  #22
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة دنياالروح مشاهدة المشاركة
اكثر شئ بحبه الكبه والكوسه محشى وكمان الفلفل الحلو المحشي

موضوعك حلو
ياهلاااا وغلاااا بك واسعدني مرورك يالغاليه
قديم 15-12-2009, 04:57 PM
  #23
بنت مكة2008
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية بنت مكة2008
تاريخ التسجيل: Apr 2009
المشاركات: 7,516
بنت مكة2008 غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة *دنيا الوفا* مشاهدة المشاركة
هلااااا بك يابنت مكه ومشاء الله عليك طباخه 0000 اذا ماعليك كلفه ممكن طريقة البشاميل ماعرف اسويه
واذا اكلتي اكله دسمه اشربي كاسة شاهي الضيافه يجيب ماغص و000 ولاتدعين علي اسعدني مرورك ياحلوه

طيب اليوم راح اسويها واصورها وانزله اليوم بالصور والطريقه مطلوبه منى

اعرف شاي الضيافه
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير
قديم 15-12-2009, 04:58 PM
  #24
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة apple-green مشاهدة المشاركة
امممممممم موضوع يشهي جدا ,,,,
انا مشهورة بالملوخيه والرز بالشعيريه والدجاج المحشي وصينية الدجاج والكشري والبمبار والمحاشي والمكرونه بالباشميل وصينية البطاط المهروس .... واذا ذكرت شي مميز برجع لكم
ياهلاااااااابك وماشاااااء الله عليك طباخه
واسعدني مرورك
قديم 15-12-2009, 05:01 PM
  #25
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الاوزون مشاهدة المشاركة
اننا احب الجريش والمكرونه بجميع طرقها والمعجنات

من الحلى السينابون ممممممم روعه
ياهلاااا وغلااااا والجريش حلووو مع الكشنه شييي وحلى السنابووون امووت فيه
اسعدني مرورك ياغاليه
قديم 15-12-2009, 08:45 PM
  #26
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008 مشاهدة المشاركة

طيب اليوم راح اسويها واصورها وانزله اليوم بالصور والطريقه مطلوبه منى

اعرف شاي الضيافه
مشكوووووره والله يعطيك العافيه
قديم 15-12-2009, 10:23 PM
  #27
بنت مكة2008
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية بنت مكة2008
تاريخ التسجيل: Apr 2009
المشاركات: 7,516
بنت مكة2008 غير متصل  
بناءا على طلبك ياعسل سويت المكرونة وصورتها لعيونك على دا الرابط


http://www.66n.com/forums/showthread...76#post2303376


لو ماشفت تطبيقك ياويلك ههههههههههه:29
:
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير
قديم 15-12-2009, 11:03 PM
  #28
fatoushi
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية fatoushi
تاريخ التسجيل: Feb 2007
المشاركات: 942
fatoushi غير متصل  
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى
__________________
ليس كل ما يلمع ذهباً
قديم 16-12-2009, 12:58 PM
  #29
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi مشاهدة المشاركة
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى
مشكوووره والله يعطيك الصحه والعافيه 00 وبجربها واقولك على النتيجه
قديم 17-12-2009, 03:04 AM
  #30
apple-green
عضو متألق
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 990
apple-green غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi مشاهدة المشاركة
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى

فتوشي طريقتك نفس طريقتي بس احس الملوخيه الطازجه احلى بواجد وياسلام لما تجلسي وتفرميها ... بس السكر تصدقين شفتهم لما كنت في مصر يحطونه وكان طعمها لذيذ بس ماسويتها للحين فيه ذكرتيني وبرجع اسويها
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 11:46 AM.


images