منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   أطباق متنوعه من مطبخي(صور) ..... مستكة_مستكة (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=157204)

مستكة_مستكة 02-03-2008 02:49 PM

أطباق متنوعه من مطبخي(صور) ..... مستكة_مستكة
 
http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif

http://img32.picoodle.com/img/img32/...5m_067c8cb.gif

البيتزا السريعة

المقادير

1 باكيت عجينة بيتزا جاهزة 3/4 سواء+ زيت ذرة+ كاتشب + طماطم مكعبات + فلفل اخضر بارد حلقات + زيتون اسود حلقات + جبنة رومي + اورجانو


الطريقة

1- نحضر صنيه و نرص قطع البيتزا
2- تدهن بالفرشة بالزيت
3- تدهن بالفرشة بالكاتشب
4- نرص عليها الطماطم و الفلفل البارد و الزيتون الاسود و الجبنة الرومي و رشة ارويجانو

5- تدخل فرن ساخن لمدة 15ق

http://www.66n.com/pics/hosted/m1yuz...4ikixx30ee.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/lb7tb...8212d91egr.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/weq4w...9v9xej6gps.jpg


****

صنيه الفريك و الارز باللحم


المقادير

مقادير الفريك

400 جرام فريك منقي + 1 ك ارز مصري + بصلة مفرية + زيت ذرة + مكعب مرقة دجاج + ملح و فلفل اسود + 2 م/ك صلصة طماطم

مقادير اللحم

شرائح من اللحم انا استعملت شرائح من عرق التربيانكو + زيت و زبدة + مستكة + فلفل اسود + ماء+ 1/4 صويا صوص + حبة هيل + ورق غار

الطريقة

الفريك


1- ينقي الفريك جيدا و يغسل و ينقع في ماء دافئ

http://www.66n.com/pics/hosted/v53c3...f7ef2qus1f.jpg

2-نقطع البصلة و نحمرها في الزيت حتي الزبول

http://www.66n.com/pics/hosted/mrp39...k54u753knf.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/gwu2a...11p6c6vvxh.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/uvbum...3w3v5j0aet.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/dz342...1svp6v1t3j.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/qqx27...rzmuwi1mvg.jpg

3- يصفي الفريك

http://www.66n.com/pics/hosted/4mvbm...ziqj6qm6iv.jpg

4- يوضع علي البصلة و يشوح لمدة 5 دقائق

http://www.66n.com/pics/hosted/udqtt...9nxsma7w5q.jpg

5- يغسل الارز و يصفي

http://www.66n.com/pics/hosted/o0xa6...4ywifh9van.jpg

6- يضاف الي الفريك و يشوح معه

http://www.66n.com/pics/hosted/orx89...cpz4hnxg8r.jpg

7- يضاف الماء مكعب المرقة و الصلصة و الملح و الفلفل الاسود

http://www.66n.com/pics/hosted/i3x3r...hidw5gx01l.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/a8ulc...1migta4nw4.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/4cxez...kfso845qwd.jpg

8- و يغطي القدر ويترك ليغلي ثم نوطي عليه النار مثل اعداد الارز

http://www.66n.com/pics/hosted/tun6k...mgwiv34uu3.jpg

المطلوب ان يكون 3/4 نضج

بالنسبة للحم

1- نحضر صنيه علي النار يضاف لها الزيت و الزبدة و المستكه

http://www.66n.com/pics/hosted/2cnbt...xag340u6hl.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/6j8xx...i6v52k6iu1.jpg

2- نضع 2 شريحة لحم و تحمر علي نار عالية

http://www.66n.com/pics/hosted/y4x14...cvchv1i2t7.jpg
3- و تحمر من الناحيتين

http://www.66n.com/pics/hosted/nckg9...zd7b75wdx0.jpg


http://www.66n.com/pics/hosted/3blsv...lkhjripvzh.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/us5yc...snwfbgvbwf.jpg

4- ترفع القطعتين في طبق جانبي

و نضع 2 قطعة اخري من اللحم

http://www.66n.com/pics/hosted/frw4x...69vkj31sol.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/54zcp...xsnkhprtel.jpg

5-هنا انتهينا من تحمير اللحم

http://www.66n.com/pics/hosted/vcvkn...x92rqnblsc.jpg

6- في نفس صنيه التحمير نضع ماء و الصويا صوص و ورق الغار و الحبهان و الفلفل الاسود

و يترك الخليط حتي يغلي


http://www.66n.com/pics/hosted/7v6q6...wq6v2x889j.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/sgin2...x9kl3btswb.jpg

7- نرد قطع اللحم الي الصنيه

http://www.66n.com/pics/hosted/fpiaq...5jeq9vxxe3.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/8naoe...vtzltwd63r.jpg

8- و تغطي الصنيه

http://www.66n.com/pics/hosted/zoe5c...yfkbjws21y.jpg

9- و اذا احتاجت ماء نزيد عليها

http://www.66n.com/pics/hosted/11f4s...i8pfd4v18l.jpg


10- و تترك حتي النضج

التطبيق


للاسف لم اصور التطبيق النهائي لان امي ( حفظها الله هي اللي كملت الطبخة )

لان هذا اعدادي المسائي للطبق

و في اليوم التالي

رصيت الفريك في صنيه و عليه القليل من الماء و رصت عليه من اعلي قطع اللحم و دخل الفرن لمدة نصف ساعة

و كان طعمه رائع

يتبع ......

مستكة_مستكة 02-03-2008 03:06 PM

http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif

فراخ مشوية

فكرتها مستوحاه من هذا الرابط

مع اضافة تعديلات


دجاج مشوي بالصور .. منقول

المقادير

فرخة كاملة + زبدة + ثوم مفري + بصل مفري + بصل اخضر مفري + مكعب ماجي + فلفل اسود + 2 حبة لومي مطحونة +بهارات مشكلة + قرفة مطحونة

http://www.66n.com/pics/hosted/rb6e2...onyqs5x2eu.jpg

الطريقة

1- نذوب الزبدة علي النار و نطفي عليها و نضيف اليها الثوم المفري حتي تظهر رائحته

http://www.66n.com/pics/hosted/l36t7...3pbx15obhz.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/bo648...46x6fn4416.jpg

2- توضع البصلة العادية و البصل الاخضر المفري و البهارات في طبق

http://www.66n.com/pics/hosted/sm6zn...n0z4pcn0l6.jpg

3- و يصب عليهم الزبدة بالثوم
و كده الخليط يكون جاهز

http://www.66n.com/pics/hosted/iek75...ni2y9jl01t.jpg

4- نحضر فرخة مغسولة بالدقيق

http://www.66n.com/pics/hosted/himgc...twr67lr4ee.jpg

5- تدعك بالخلطة جيدا

http://www.66n.com/pics/hosted/pw7hk...xdpunlhhkw.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/xxb5p...xuqddn7l10.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/8wlwj...lzp74lvop9.jpg

6- و وضعتها في عمود الشوي و وضعتها في صنيه بها ماء

http://www.66n.com/pics/hosted/oa6j2...kdg478ybkc.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/jd07z...6y47guxm0m.jpg

7- و دخلت الفرن لمدة ساعة و نصف تقريبا

http://www.66n.com/pics/hosted/s231w...4d6233b510.jpg

8- و النتيجة رائعة

http://www.66n.com/pics/hosted/328r7...3p4kz24g8b.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/quvhb...unppksz1vw.jpg


يتبع

مستكة_مستكة 02-03-2008 03:13 PM

http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif


سلطة الطحينة

المقادير
طحينة + خل + كمون + ملح + فلفل اسود+ شطة ( اختياري )+ علبة زبادي

http://www.66n.com/pics/hosted/kqxge...2a7orirg42.jpg

الطريقة

1- توضع الطحينة في طبق حوالي 2 م /ك

2- يوضع عليها القليل من الخل و الكمون و تدعك حتي تماسك

http://www.66n.com/pics/hosted/n898x...ww26jnlkny.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/5i20l...htv8y8tiq4.jpg


3- يوضع عليها الزبادي و الملح و الفلفل الاسود و الشطة و تكون جاهزة

http://www.66n.com/pics/hosted/sd7gw...07od9h937q.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/8ovqu...uoon95deoa.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/im4wb...brfnn7hr66.jpg


يتبع ...

مستكة_مستكة 02-03-2008 03:29 PM

http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif

الشيش طاوووق و الارز البستمي


للاسف صور الاعداد غير موجوده ........ بكررها و اضيف الصور للموضوع



الشيش طاوووق

المقادير

4 وراك مخلية و مقطعة مطعبات + بصلة مفرية + بصلة اخضر مفري + فص ثوم + ملح و فلفل اسود + رشة حبهان مطحون + لبن رايب + عصير ليمون


الطريقة


1- نفرم البصل و البصل الاخضر و الثوم و الملح و الفلفل و الحبهان

2- يضاف عليهم عصير الليمون

3- و نصيف عليهم قطع الدجاج

4- تترك في التتبيلة لمدة ساعتين علي الاقل

5- و بعد الساعتين نضيف عليهم 1 كوب لبن رايب و تترك في الثلاجة لثاني يوم

6- توضع في اسياخ خشبية و بينهم الفلفل البارد

7- و توضع علي شبك و تحتها صنيه بها ماء و تدخل الفرن

8- اخذت حوالي ساعة كاملة

9- امي ( حفظها الله ) وضعت بجانبها كبدة و قالت نشويها بالمرة ( اضاف عليها ملح و فلفل اسود و ليمون و ادخلتها في الاسياخ

10- نفتح الجريل حتي تتحمر من اعلي

http://www.66n.com/pics/hosted/xlthv...sfnyut1b3n.jpg

***

الارز البسمتي


المقادير

2ك ارز بسمتي منقوع لمدة 20ق + بصلة صغيرة مفرية + عود قرفة + ورق غار+ حبات قرنفل + حبهان صحيح + حبه لومي+ 2 م/ص كركم + 2 مكعب مرقة ماجي للارز الابيض

الطريقة

1- تحمر البصلة في الزيت
2- يضاف لها القرفة عود + القرنفل حب+ الحبهان حب + ورق الغار + حبة لومي و يشوحو
3- يضاف الكركم و يقلب حتي تظهر رائحته
4- يضاف الارز المنقوع و المصفي و يشوح
5- تضاف الماء و 2 مكعب مرقة الارز الابيض ( انا بفتتها )
6- يترك ليغلي
7- نوطي عليه النار و نضعه علي الشياطة


و هذه صورته بالعلبة اخذها علي منزلي من منز امي ( حفظها الله )


http://www.66n.com/pics/hosted/3c5jw...awi2llo60w.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/w1wlx...fgej4phw9j.jpg

مستكة_مستكة 02-03-2008 03:56 PM

http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif

محشي الكرنب


المقادير

1 كرنبه متوسطة + ماء للسلق + ملح + رشة كمون

الحشوة

1 بصلة متوسطة مفرية + 4 حبات طماطم مبشورة + مكعب مرقة دجاج + رشة سكر + 2 ملعقة صلصة طماطم+ ملح + فلفل اسود + 1م/ص بهارات مشكلة + 1 م/ص قرفة مطحونة + 1 م/ص نعناع مجفف + رشة حبهان مطحون + 4 ك ارز مصري
+ حزمة بقدونس اخضر مفري + حزمة شبت اخضر مفري

للتسوية

واحد و نصف كوب ماء + مكعب مرقة دجاج


الطريقة

1- تقطع الكرنبه بحرص

2- تسلق في ماء مغلي به القليل من الملح و الكمون

4- تقطع شرائح و ترص لحين تجهيز الحشوة

http://www.66n.com/pics/hosted/tw5r0...23cxxcpsz0.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/wlhk0...myv7xoerl1.jpg

و هذا شكل اتجاه النسيج عند التقطيع

http://www.66n.com/pics/hosted/n89yc...55orpz02o3.jpg


الحشوة

1- نقطع البصلة

http://www.66n.com/pics/hosted/61d1s...xxd47hc58o.jpg

2- تحمر بالزيت

http://www.66n.com/pics/hosted/3rlep...ipv85td6v6.jpg

3- يضاف عليها الطماطم المبشورة و مكعب مرقة الدجاج و السكر

http://www.66n.com/pics/hosted/7hm2c...rvdfuglozy.jpg

4- تترك علي النار حتي تتسبك

5- يوضع عليها 2 م صلصة طماطم و اول ما تغلي نطفيء عليها

http://www.66n.com/pics/hosted/xbgy5...cifsfuhs5k.jpg

6-يضاف عليها البهارات ( قرفة + بهارات مشكلة + نعناع جاف + رشة حبهان مصحون + ملح و فلفل اسود كتيييييررر احنا بنحبه كتير و بنطحنه طازج )

http://www.66n.com/pics/hosted/toogx...ft95hyoqnn.jpg

7- يضاف الارز المغسول علي التسبيكة و يقلب

http://www.66n.com/pics/hosted/2ns39...40z7i0uc82.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/pcw7o...xvkn8yinud.jpg

8- يضاف البقدونس و الشبت المفريين

http://www.66n.com/pics/hosted/xw8ho...rbgy54q7bt.jpg

9- كده الحشوة جاهزة و نبدأ بحشو الكرنب

http://www.66n.com/pics/hosted/ev7xe...hvd7fytqld.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/n1imq...scnd8m47fx.jpg

10- نضع ورقة كاملة من الكرنبه في قاع القدر قبل رص محشي الكرنب

http://www.66n.com/pics/hosted/658d4...yrame653cf.jpg


11- في حالة لو كمية الكرنب كبيرة نجهز قدر اخر مغطي بالنايلون و نرص فيه محشي الكرنب و يغطي و يوضع بالفريز و ثاني يوم اول ما يجمد يرفع من القدر و يلف بالبلاستيك و يحفظ هكذا بيكون اخذ شكل القدر و عند الحاجة لطهيه يخرج من الفريز و يفك النايلون و يوضع في نفس القدر و يطهي بس نقلل مقدار ماء الطهي

http://www.66n.com/pics/hosted/th13e...u7r7lkmt66.jpg

12- نحش الكرنب و نرصه بالقدر

http://www.66n.com/pics/hosted/lqxp3...qzr21laqxm.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/vdspf...p3sa4aqnkr.jpg

13- و يغطي السطح بشرائح من الكرنب

http://www.66n.com/pics/hosted/b0kb1...8gdtwtjlbk.jpg

و هذا القدر اللي هتوضع في الفريزر

http://www.66n.com/pics/hosted/qq923...2qk1dlsyy9.jpg


التسوية ......... غير مصورة ( لاني امي حفظها الله هي اللي سوته )

1- نغلي واحد و نصف كوب ماء و نضع عليه مكعب مرقة دجاج و اول ما يغلي يصب علي المحشي

2- و نغلي المحشي لمدة 15 ق ثم نوطي عليه و نضع الشياطة

3- حتي النضج

انتظروا صورة الطبق النهائي

مستكة_مستكة 03-03-2008 11:20 AM

صورة الطبق النهائي

http://www.66n.com/pics/hosted/f3jcr...3f12mn7jvr.jpg


http://www.66n.com/pics/hosted/a0u1d...19uz78m9lm.jpg

يتبع ..

مستكة_مستكة 03-03-2008 11:59 AM

http://smiles.al-wed.com/smiles/60/2003.gif


تارت البطاطا مع صوص الكراميل

و هو تطبيقي .. و انا اخذته من احدي مجلات الطبخ

المقادير


4 ك بطاطا مهروسة + 4 بيض + 1 ك سكر بني +1 و ½ م/ص قرفه +1م/ص جنزبيل + 1 م /ص جوزة الطيب+ ½ ك لبن

http://www.66n.com/pics/hosted/2k87q...saqpte6e8d.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/nqwkb...tfl7s9hexb.jpg


صورة البطاطا

http://www.flowersdirect.co.il/var/1...eet_potato.gif
صوص الكراميل

1 و1/2 ك سكر بني +2 م/ك دقيق + 1 ك ماء + 2 م /ك زبدة +2م/ك كريمة فرش +2 باكو فانيليا


( هذا الصوص لم اعده و اكتفيت بصوص الكراميل الجاهز )


الطريقة

1- اغسلي البطاطا جيدا ثم اسلقيها .. صفيها من ماء السلق جيدا و قشريها و ارتكيها جانبا حتي تنشف تماما ثم اهرسيها

( انا شويت البطاطا في الفرن و قشرتها )

2- اضربي البيض مع السكر في العجان استمري في الخفق لمدة 15 ق او حتي يتضاعف و تحصلين علي قوام كريمي

( انا عندما شويت البطاطا كانت 3 كوب فقط فقللت من المقدار الاساسي )

( استعملت 3 بيض و اضفت عليهم كيس فانيليا ( اضافتي ) + 3/4 ك سكر بين )



http://www.66n.com/pics/hosted/f7rwl...9taqh8qh0b.jpg


http://www.66n.com/pics/hosted/i1f30...leds3umtba.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/lth7f...zuujs8x5no.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/6l78z...sazbdyxnbs.jpg


3- اضيفي البطاطا المهروسه و القرفة و الزنجبيل و جوزة الطيب الي خليط البيض المخفوق و استمري في التقليب

( انا اضفت التوابل ( بدون الجنزبيل ) علي البطاطا و خفقتها وحدها قبل خلطها بالبيض المخفوق )


http://www.66n.com/pics/hosted/f15m6...bn8kfafrak.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/y9o00...l2u09yopfs.jpg



4- اضيفي اللبن بالتدريج حسب قوام الخليط البطاطا لتصبح متماسكه و لا تتحول الي سائل

http://www.66n.com/pics/hosted/4o7ai...lmlrdkobkx.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/pmxsb...ssq6lv48vj.jpg


5- ضعي الخليط في صنيه مدهونة بقليل من السمن .. ادخليها الفرن علي درجة حرارة 350 لمدة 40 ق

( انا وضعت عين الجمل بالقاع و اضفت عليه الخليط )

http://www.66n.com/pics/hosted/4w5f8...wv8gpig4oa.jpg

http://www.66n.com/pics/hosted/hrkos...1hqwl016rn.jpg


6- يمكنك تزينها بعين الجمل او البيكان

http://www.66n.com/pics/hosted/bx1mj...m9s534nsbp.jpg

الصوص

1- في وعاء اخلطي السكر و الدقيق جيدا ثم اضيفي الماء و ضعيهم علي نار هادئه مع الاستمرار في التقليب لمدة 5 ق او حتي تظهر فقاقيع . اذا كان الخليط سميك اضيفي القليل من الماء بالتدريج

2- ارفعي الوعاء من علي النار ثم اضيفي الزبدة و الكريمة و الفانيليا و قلبي جيدا

3- ضعي الصوص في طبق جانبي بجوار تارت البطاطا حتي ياخذ افراد اسرتك ما يحتاجونه منه

( انا قلبيتها و اضفت عليها صوص الكراميل الجاهز و هي ساخنة )

http://www.66n.com/pics/hosted/zgvgt...yju7cre0tj.jpg

و بالهنا و الشفا

و اتمني ان تعجبكم اطباقي


تحياتي

sunshine545 08-03-2008 05:41 PM

الله الله يا مستكة

يسلموا ايديكي

indienne 08-03-2008 05:46 PM

ماشاء الله تبارك الله
اطباق شهيه وقمه في الاتقان
تسلم الايادي يارب وبانتظار مزيدك المتجدد
تحياتي

jeans 08-03-2008 06:22 PM

رووووووووووووووووعه

ماشاء الله لاقوة الا بالله

على امل اللقاء 08-03-2008 06:37 PM

ماشاءالله تبارك الرحمن تسلم ايدينك والله يديك العافيه

ويخلي لكم الوالده ويديها الصحه يارب

تحياتي لك

ماء القمر 08-03-2008 06:42 PM

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


رووووعه ماشاء الله

بس الدجاجه(الفرخه) حزنتنى وهى فى الفرن واقفه كأنها منتظره احد

سلمت يداك والله يعطيك العافيه

لك فائق احترامى

عاشقة الطفولة 08-03-2008 07:26 PM

ما شاء الله عليك
مبدعة دائما ربي يحفظك يا رب
و الله اطباق تشهي سلمت الايادي

شمعة الجلاس2005 09-03-2008 02:02 AM

ما شاء الله تبارك الله عليك يامبدعتنا
عيني عليكِ باردة
كل الأطباق تجننننن
والله يخلي لك والدتك ويحفظها ويخليكِ لها يارب

وهالأطباق الروووعة تستــــــــــــــاهل :22: [blink]التميز والتثبيــت [/blink]:22:
والله يعطيك الصحة والعافية
[img]http://www.***********/up/giffiles/13m02284.gif[/img]


مستكة_مستكة 09-03-2008 10:11 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sunshine545 (المشاركة 1756837)
الله الله يا مستكة

يسلموا ايديكي


مشكورة غاليتي


علي مرورك الذي شرفني



جزيل الشكر لكي


تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:12 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة indienne (المشاركة 1756841)
ماشاء الله تبارك الله
اطباق شهيه وقمه في الاتقان
تسلم الايادي يارب وبانتظار مزيدك المتجدد
تحياتي


مشكورة حبيبتي الغالية


جزاكي الله كل خير علي كلامك المشجع


و ان شاء الله يوجد المزيد



تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:13 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة jeans (المشاركة 1756889)
رووووووووووووووووعه

ماشاء الله لاقوة الا بالله


جزاكي الله كل خير حبيبتي


علي مرورك العسل و ان شاء الله تستفيدي من الاطباق


تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:15 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة على امل اللقاء (المشاركة 1756911)
ماشاءالله تبارك الرحمن تسلم ايدينك والله يديك العافيه

ويخلي لكم الوالده ويديها الصحه يارب

تحياتي لك

مشكورة غاليتي


علي دعواتك لـ امي ( حفظها الله )


و ان شاء الله تعجبك الاطباق

تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:16 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماء القمر (المشاركة 1756917)
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


رووووعه ماشاء الله

بس الدجاجه(الفرخه) حزنتنى وهى فى الفرن واقفه كأنها منتظره احد

سلمت يداك والله يعطيك العافيه

لك فائق احترامى

مشكورة حبيبتي مبدعة الطبخ

علي مرورك العسل



تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:17 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة الطفولة (المشاركة 1756962)
ما شاء الله عليك
مبدعة دائما ربي يحفظك يا رب
و الله اطباق تشهي سلمت الايادي


جزاكي الله كل خير


حبيبتي


علي مرورك العسل

و ان شاء الله تستفيدي من الوصفات


تحياتي

مستكة_مستكة 09-03-2008 10:20 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شمعة الجلاس2005 (المشاركة 1757493)
ما شاء الله تبارك الله عليك يامبدعتنا
عيني عليكِ باردة
كل الأطباق تجننننن
والله يخلي لك والدتك ويحفظها ويخليكِ لها يارب

وهالأطباق الروووعة تستــــــــــــــاهل :22: [blink]التميز والتثبيــت [/blink]:22:
والله يعطيك الصحة والعافية
[img]http://www.***********/up/giffiles/13m02284.gif[/img]



يا سلام .. حبيبتي الغالية شمعة


مشكورة حبيبتي علي مرورك الكريم

و التمييزززز و التثبيت


و دعواتك الغالية ... ربي لا يحرمني منك

حفظك الله

آمين يا رب العالمين


تحياتي

ام من شبرا 09-03-2008 10:29 AM

بسم الله ما شاء الله
تسلم ايديكى يا قمر
و الف هنا على قلبكم و تسلم ايد ماما اللى سويت الاكل

مستكة_مستكة 10-03-2008 11:20 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام من شبرا (المشاركة 1757812)
بسم الله ما شاء الله
تسلم ايديكى يا قمر
و الف هنا على قلبكم و تسلم ايد ماما اللى سويت الاكل

مشكورة حبيبتي

مرورك العسل

و دعواتك الغالية


تحياتي

Sun_of_me 10-03-2008 12:54 PM

ما شاء الله تبارك الله

ده إيه الإبداع ده كله

تسلم الأيادي و بالهنا على قلبك و قلب زوجك و قلب والدتك الكريمة

غدير الابرار 10-03-2008 04:08 PM

ما شاء الله تبارك الله .....................تسلم ايديك يا شيف المنتدى ............ روعة



http://t7mel.net/uploads/6966873fa7.gif

http://www.up07.com/up8/uploads/2701a1587d.gif

مستكة_مستكة 10-03-2008 04:13 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Sun_of_me (المشاركة 1759225)
ما شاء الله تبارك الله

ده إيه الإبداع ده كله

تسلم الأيادي و بالهنا على قلبك و قلب زوجك و قلب والدتك الكريمة

مشكورة حبيبتي

مرورك العسل


و دعواتك الغالية



تحياتي

مستكة_مستكة 10-03-2008 04:16 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة غدير الابرار (المشاركة 1759527)
ما شاء الله تبارك الله .....................تسلم ايديك يا شيف المنتدى ............ روعة



http://t7mel.net/uploads/6966873fa7.gif

http://www.up07.com/up8/uploads/2701a1587d.gif

جزاكي الله كل خير


علي مرورك الطيب العطر



تحياتي

رقة 10-03-2008 04:26 PM

ما شاء الله عليكى يا مستكة

روعة تسلم ايدك وبالهنا والشفا

حلوة اوى صنية اللحمة :)

مستكة_مستكة 12-03-2008 12:15 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رقة (المشاركة 1759553)
ما شاء الله عليكى يا مستكة

روعة تسلم ايدك وبالهنا والشفا

حلوة اوى صنية اللحمة :)


مشكورة حبيبتي

علي مرورك العسل


و ان شاء الله تجربي صنيه اللحم و تعجبك


تحياتي


الساعة الآن 07:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©