![]() |
اطباق رئيسية متنوعه من مستكة
http://mestekamesteka.googlepages.com/178.gif
http://www.66n.com/pics/hosted/ny292...tjajs467ji.gif سمك بلطي مقلي مع ارز السمك بطريقة جديدة http://mestekkaa.googlepages.com/15-...7fishmakly.jpg المكونات السمك حسب الرغبة حوالي كيلو و نصف منظف من الداخل و الخارج و منقوع في ماء و دقيق لمدة 10 دقائق و يشطف جيدا و يصفي http://mestekkaa.googlepages.com/15-...4fishmakly.jpg التتبيلة 2م/ك كمون ناعم + 1 م/ك كزبرة جافة + 1 م/ك بابريكا ( الفلفل الحلو ) + عصير 2 ليمونة + ملح + فلفل حار و فلفل رومي بارد ( انا لا اضيف ثوم ) و تخلط http://mestekkaa.googlepages.com/15-...2fishmakly.jpg يتبل السمك بالخلطة بعد عمل شوق بالسمك و حشوها بنفس الخلطة يترك ساعتين قبل القلي و يغطي بالدقيق http://mestekkaa.googlepages.com/15-...7fishmakly.jpg يقلي السمك في زيت غزير http://mestekkaa.googlepages.com/15-...0fishmakly.jpg و هذا شكله بعد القلي http://mestekkaa.googlepages.com/15-...2fishmakly.jpg صلصة السمك (تقسم الي نصفين نصف لاستكمال اعداد الارز و نصف يقدم علي السمك المقلي ) المكونات بصلة مفرية + ثوم مفري + 2 م/ك كزبرة جافة + 1م/ك بابريكا + 1م/ك كمون ناعم + 6 حبات طماطم مقطعة مكعبات + 1 مكعب مرقة دجاج + 1 حبة لومي + فلفل حار +2م/ك صلصة طماطم + كزبرة خضراء الطريقة في قدر نضع القليل من الزيت و نضع البصل يصفر نضيف الثوم المفري يذبل نضيف التوابل 2 م/ك كزبرة جافة + 1م/ك بابريكا + 1م/ك كمون ناعم و نشوح ثم نضيف مكعبات الطماطم و علي نار عالية نحرك ثم نضيف مكعب المرقة و حبة اللومي http://mestekkaa.googlepages.com/15-...1fishmakly.jpg و تترك مغطاه علي نار هادئة حتي تتسبك ثم يضاف لها 2 ملعقة صلصة طماطم http://mestekkaa.googlepages.com/15-...8fishmakly.jpg ثم نضيف الكزبرة الخضراء و نظفي عليها و تكون جاهزة http://mestekkaa.googlepages.com/15-...9fishmakly.jpg الارز البسمتي ناخذ مقدار من الارز البسمتي ينقع في ماء و ملح يصفي و يوضع في قدر به ماء مغلي مضاف له حبة هيل و ورقة غار و يسلق http://mestekkaa.googlepages.com/15-...3fishmakly.jpg ثم يصفي تماما من الماء و يوضع بقدر عليه مقدار من الصلصة الجاهزة http://mestekkaa.googlepages.com/15-...4fishmakly.jpg و تخلط http://mestekkaa.googlepages.com/15-...5fishmakly.jpg و يترك علي نار هادئة جدا حتي يكتمل النضج الطبق النهائي http://www.hawahome.com/vb/nupload/34849_1208439199.gif http://mestekkaa.googlepages.com/15-...0fishmakly.jpg http://mestekkaa.googlepages.com/15-...8fishmakly.jpg http://mestekkaa.googlepages.com/15-...6fishmakly.jpg و بالهنا و الشفا يتبع ......... الاطباق طريقة عمل السوسيس ( النقانق ) http://mestekkaa.googlepages.com/09-04-2009_00089.jpg تونة مع الارز البسمتي و سلطة البنجر http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00001.jpg دجاج في الفرن بالبرتقال http://mestoka.googlepages.com/19-04...88chibrade.jpg Lamb Cutlets/Rib Chops with Chili and Black Olives http://mestoka.googlepages.com/19-04...07chibrade.jpg رنجة و تونة و ملوحه و انشوجة و خلطة البصل اخضر http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02079renga.jpg صنية لحم ضاني http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02185lahma.jpg ملوخية الخضراء http://mestoka.googlepages.com/molo7...192molo7ya.jpg فراخ دبابيس مشوية مع ارز بسمتي بالخضار و سلطة خضراء http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02090rice.jpg محشي الباذنجان الابيض ( المحمر:d ) http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg |
حرررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااام من كثرة ما شوفت اطباقك اليوم مستكة خلاص مانى قادرة اتحمل لسه بدات ريجيم امس واليوم خربته بالاول شفت لكى كيكة اسفنجية شهتنى والحين باسويها وبعدها ورق العنب وختمتها باحب اكلاتى السمك المقلى ايش اقولك ههههههههه الله يعطيكى العافية وينولك ماتتمنى آمين بس فيه شئ احنا نسوى السمك بعد التتبيل نضعه بالطحين ثم نقليه مادرى انتى سويتى كده ولا ايش
|
الله يسلم اديك يا مستكة
جد اكلة رائعة ومميزة ودخلت قلبي من اوسع اوابه بس يارب تدخل معدتي كمان لانك فتحتي نفسي عالسمك ماشاء الله عنك فنانة |
ماشاء الله عليكي مبدعه كعادتك
يسلموا الايادي |
ماشاء الله لا قوه الا بالله
ياريتني بس اعرف سر الخلطه ايه:30: في ان بالموضوع :25: الله يسعدك ويهنيكي ويكتب لك الخير :14: كله على بعضه خرااااااافه،،،،، من غير ما اشوف باقي الاطباق:d |
الله يسلم هالايدين
سمك مقلي أكيد روعه والرز بعد شكله شهي مشكورة ما قصرتي |
اقتباس:
انا مسجلة الوصفات عندي منذ فترة و قلت اجمعها لكم بملف واحد فعلا السمك يغطي بالدقيق و يقلي نسيت اكتب هذه المعلومة بالوصفة و قمت بتعديلها بارك الله فيك و ان شاء الله تعجبك الوصفات |
اقتباس:
شرفني مرورك و طبعا السمك اكلة رائعة و دائما نشتهيها و نعدها كل فترة لكن هي من اروع الاكلات اتمني ان تعجبك الوصفة اقتباس:
بارك الله فيكي شرفني مرورك العسل اقتباس:
شرفني مرورك يا عسل و ما في سر للخلطة :27: كله مطروح هنا باقي النفس و الحمد الله نفسي حلو في الاكل لاني بحب الاكل جدا :18: اقتباس:
تسلمي حبيبتي بارك الله فيكي شرفني مرورك العطر و الرز طعمه رائع فعلا و تغيير عن المعتاد |
ما شاء الله تبارك الرحمن
الله يجزاك كل الخير و بإنتظار المزيد |
رووووعة ما شاء الله
يعطيكِ العاااااافية يا رب تحياااااتي |
تسلم ايدك يا مستكة
ونحن في انتظار المزيد |
يمي يمي لذيذ على الغداء...تسلم ايدينك يا شيف مستكة.. تحياتي.. |
اقتباس:
شرفني مرورك العسل و ان شاء الله هطرح المزيد كانت عندي مشكلة في موقع التحميل ربنا يسهل اقتباس:
شرفني مرورك العسل اقتباس:
بارك الله فيكي و ان شاء الله الجديد قادم اقتباس:
و ان شاء الله تعجبك الوصفات و تدعيلي |
طريقة عمل السوسيس ( النقانق )
http://mestekkaa.googlepages.com/09-04-2009_00089.jpg المكونات سوسيس علي حسب عدد الاسرة + قليل من الزيت + 1 حبة طماطم مكعبات ( بدون بذور )+ 1 حبة بصل شرائح + + 1 حبة فلفل بارد شرائح + ملح + فلفل اسود الطريقة - نحضر طاسة نضع الزيت و قليل من الماء و نضع السوسيس مقطع حسب الرغبة و يقلب حتي تجف المياه و يجر في الزيت ( يفضل استخدام طاسة تيفال ) نضع عليه البصل شرائح و الفلفل الرومي و يشوح حتي ذبول البصل نضع الطماطم و نشوح و يرش عليه ملح و فلفل اسود و يقدم في سندوتشات او يضاف علي طبق مكرونة مسلوقة يتبع .... |
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه باعمل ريجييييييييييييييييييم :(
والله والله والله اكيد لزييييييييييز انا لازم اطلع من هنا احسن قبل ما الشيطان يوسوس :23::23: تسلم ايديكي على كل حاجة جميلة يا عسل:22: سواء كتبت او ما كتبت هنا او هناك ماهو انتي نفس المستكاية في كل المواضيع لكن اول ما ادخل اي موضوع طبخ باهرب من غير رد بس المرة دي قلت خلاص اتشجعي و اكتبي ردك و اختفي بعدها :11::11::11: ههههههههههه |
تونة مع الارز البسمتي و سلطة البنجر
http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00001.jpg المكونات تونة + طماطم مكعبات + بصل ايطالي ( الحلو ) + فلفل اسود + عصير ليمون + شطة مجروشة الازر ارز بسمتي + ماء للسلق + فص حبهان + ورق غار + 1 م/ك زيت + ملح سلطة البنجر ساعرضها لاحقاً في موضوع مستقل الطريقة 1- في طبق نخلط التونة طماطم مكعبات + بصل ايطالي ( الحلو ) + فلفل اسود + عصير ليمون + شطو مجروشة http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00003.jpg 2- الازر في قدر نضع مقدار من الماء و يترك ليغلي الارز البسمتي يكون منقوع في ملح و ملح يصف الارز و يضاف الي ماء السلق و نضف ورق غار و حبهان مطحون و ملح يسلق الازر للاقتراب من النضج يصفي و يشطف و يوضع في قدر فارغ بدون اي اضافات و يوضع علي اقل شعلة و تحته الشياطه و يكون مغطي و يترك 10 دقائق تقريبا http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00004.jpg شوفو حباته http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00005.jpg و يقدم مع التونة و السلطة http://mestekkaa.googlepages.com/2009-03-25_00008.jpg |
اقتباس:
و التضحية الكبيرة اوي اللي عملتيها انك تدخلي موضوعاتي :25: الله يكون بعونك علي الرجيم معاكي حق و الله انا برضو بعمل رجيم و بعاني جدا |
وصفات رااائعة جداً:22:
تسلم الأياااادي وبإنتظار المزيد:) تحياتي |
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ماشاء الله لاقوه الا بالله رووووعه حتى الان الله يعطيك العافيه لك فائق احترامى |
الله عليك تسلم ايدك يااحلي مستكه السمك شكله يجنن انا من عشاق السمك والرز كمان شكله روعه وطريقته حلوي تسلمي يا قمررررررررررررررر
|
الاطباق روعة ماشاء الله اسعدك الله
|
Lamb Cutlets/Rib Chops with Chili and Black Olives http://mestoka.googlepages.com/19-04...07chibrade.jpg طبقت هذه الوصفة ثانية و اضفت زيتون اسود و اخضر http://www.66n.com/forums/showpost.p...17&postcount=1 تشوي شرائح اللحم المتبلة http://mestoka.googlepages.com/19-04...03chibrade.jpg http://mestoka.googlepages.com/19-04...99chibrade.jpg http://mestoka.googlepages.com/19-04...04chibrade.jpg و بعد ما تتحمر علي نار عالية 2 قطعة علي حدي حتي لا تنزل ية اللحم ترفع في طبق جانبي http://mestoka.googlepages.com/19-04...02chibrade.jpg بعد ما نحمر الكمية كلها ترد مرة اخري الي الطاسة و يضاف لها ما تبقي من التتبيلة و يضاف لها الزيتون الاخضر و الاسود شرائح http://mestoka.googlepages.com/19-04...05chibrade.jpg و تترك 10 دقائق علي النار تستوي و نطفي عليها و تغطي لمدة 10 دقائق اخري و قدمت معها خضار سوتيه سلقت الكوسه في قليل من الماء و مكعب مرقة خضار و نصف جزرة http://mestoka.googlepages.com/19-04...00chibrade.jpg و سلقت البطاطس في قليل من الماء مع مكعب مرقة خضار و نصف جزرة http://mestoka.googlepages.com/19-04...01chibrade.jpg و قدمت معهم باذنجان مخلل مسلوق و متبل بالخل و الثوم و الفلفل الحار و الملح http://mestoka.googlepages.com/19-04...08chibrade.jpg و يقدم الطبق http://mestoka.googlepages.com/19-04...06chibrade.jpg http://mestoka.googlepages.com/19-04...09chibrade.jpg http://mestoka.googlepages.com/19-04...10chibrade.jpg http://mestoka.googlepages.com/19-04...11chibrade.jpg يتبع ..... |
رنجة و تونة و ملوحه و انشوجة و خلطة البصل اخضر
http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02079renga.jpg المكونات الرنجة عدد 2 رنجة + 2 حبة ليمون + 2م/ك خل ابيض + زيت التونة علبة تونة + زيت + عصير ليمون + شطة + فلفل اسود الملوحه زيت + ليمون انشوجة خلطة البصل الاخضر بصل اخضر + بصل ايطالي حلو + فلفل حار + فلفل بارد + خل + ليمون + زيت الطريقة الرنجة http://mestoka.googlepages.com/19-04...12chibrade.jpg نفتح سمكة الرنجة http://mestoka.googlepages.com/19-04...13chibrade.jpg و نزيل الجلد بحرص http://mestoka.googlepages.com/19-04...14chibrade.jpg من القسمين و نزيل الشوك قدر الامكان و ترص في علبة بلاستيك و يعصر عليها الليمون لكل سمكة رنجة ليمونة واحدة و قليل من الخل و تغطي و تترك طوال الليل و اليوم التالي يضاف اليها الزيت حسب الرغبة http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02073renga.jpg التونة نضع عليها كل المكونات زيت + عصير ليمون + شطة + فلفل اسود http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02069renga.jpg هذه الانشوجة لا اضيف عليها شئ http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02071renga.jpg و هذه الملوحه اضيف عليها عصير ليمون و زيت و انا اشترتها مخلية جاهزة http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02075renga.jpg و هذه الرنجة و الملوحه http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02077renga.jpg خلطة البصل الاخضر بصل اخضر + بصل ايطالي حلو + فلفل حار + فلفل بارد + خل + ليمون + زيت http://mestoka.googlepages.com/renga_DSC02072renga.jpg و طبعا لم استطيع تصوير الشكل النهائي لان الرائحة لا تقوم ..... يتبع |
ما شاء الله تبارك الله
متميزة كعادتك عزيزتي تسلم الايادي وان شاء الله احاول اطبق بعض وصفاتك |
صنية لحم ضاني
http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02185lahma.jpg المكونات فخدة صاني قطع بالعظم +1 م/ك سكر + زيت +مستكة ورق غار + حبهان + قرفة + خل + صويا صوص + ثوم الطريقة في طاسة تيفال نضع الزيت و السكر و المستكة http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02177lahma.jpg نحمر اللحم علي مراحل حتي لا تنزل ميتها و ترفع كل قطعة في طبق جانبي http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02180lahma.jpg و بعد انتهاء التحمير نضع قليل من الزيت و الثوم المفري يشوح و نضف الماء و الخل حوالي 2م/ك و الصويا صوص حوالي ربع كوب و البهارات الصحيحة و تترك لتغلي http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02184lahma.jpg و نضيف اللحم مرة اخري حتي تمام النضج و نضيف في النهاية الملح http://mestoka.googlepages.com/lhma_DSC02189lahma.jpg يتبع .... |
ملوخية الخضراء
http://mestoka.googlepages.com/molo7...192molo7ya.jpg المكونات مرق لحم او دجاج + كيلو ملوخية + حبة طماطم صحيحة + مكعب مرقة دجاج التقلية كسبرة جافة مطحونة + ثوم + ملح + فلفل اسود +زيت و زبدة الطريقة نسلق اللحم و ناخذ الشوربة http://mestoka.googlepages.com/molo7...170molo7ya.jpg و تصفي من البصل و يهرس البصل في المرق http://mestoka.googlepages.com/molo7...173molo7ya.jpg نجهز حبة طماطم و نعمل فيها فتحات بالشوكة http://mestoka.googlepages.com/molo7...174molo7ya.jpg و توضع في المرق مع مكعب مرقة دجاج و تترك لتغلي و نضبط الملح http://mestoka.googlepages.com/molo7...175molo7ya.jpg و هذه التقلية مجهزة http://mestoka.googlepages.com/molo7...181molo7ya.jpg ناخذ منها ربع ملعقة و توضع علي المرق http://mestoka.googlepages.com/molo7...182molo7ya.jpg نفرم الملوخية بعودها الرفيع لانه بيعطي لزوجة للملوخية http://mestoka.googlepages.com/molo7...183molo7ya.jpg نضف عليها 2 كبشة مرق ساخن و تقلب جيدا http://mestoka.googlepages.com/molo7...186molo7ya.jpg نبدأ بتحمير التقلية علي نار هادئة http://mestoka.googlepages.com/molo7...187molo7ya.jpg ثم نزيل حبة الطماطم قبل اضافة الملوخية http://mestoka.googlepages.com/molo7...194molo7ya.jpg ضيف الملوخية الي المرق مع التقليب http://mestoka.googlepages.com/molo7...188molo7ya.jpg اول ما تغلي نطفئ عليها http://mestoka.googlepages.com/molo7...190molo7ya.jpg و تكون التقلية بدات تتحمر http://mestoka.googlepages.com/molo7...191molo7ya.jpg و الف هنا و شفا عليكم http://mestoka.googlepages.com/molo7...193molo7ya.jpg يتبع .... |
لازم تعملي كتاب لوصفاتك
ما شاء الله كل وصفة احلى من الثانية يسلموا ايديكي على التعب والمجهود الله يعطيكِ القوة والعافية |
فراخ دبابيس مشوية مع ارز بسمتي بالخضار و سلطة خضراء
http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02090rice.jpg المكونات فراخ دبابيس التتبيلة ثوم مفري + ملح + فلفل اسود + زيت زيتون + برش ليمون + عصير ليمون + اورجانو + صلصة طماطم الارز البسمتي مسلوق الخضار زيت + بصل جوانج + كوسة مبشورة + جوز مبشور + فلفل بارد مقطع صغير + ملح و فلفل اسود سلطة خضراء الطريقة الارز يسلق الارز بطريقتي المعتادة و هي ينقع الارز لمدة 20 دقيقة مع 1 م/ص ملح نجهز قدر به ماء مغلي و نضف له الارز مصفي و فص حبهان و ورق غار و 1 م/ك زيت و يترك ليسلق و يصفي و يشطف و يرد الي قدر فارغ علي نار هادئة حتي يستوي تماما الخضار نحضر طاسة نضفي الزيت يشوح علي نار عالية نضيف الكوسة ( تجفف بعد البشر بفوطة نظيفة ) و تشوح علي نار عالية حتي لا تنفقد السوائل و نضيف الجزر المبشوة و الفلفل البارد و يشوح الخليط جيدا و نضف ملح و فلفل و يكون جاهز http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02091rice.jpg http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02094rice.jpg الدبابيس التتبيلة ثوم مفري + ملح + فلفل اسود + زيت زيتون + برش ليمون + عصير ليمون + اورجانو + صلصة طماطم تخلط بها الدبابيس و تترك طوال الليل و تشوي اليوم التالي http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02092rice.jpg http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02093rice.jpg الطبق النهائي http://mestoka.googlepages.com/rice_DSC02096rice.jpg يتبع ..... |
اخر اطباقي
محشي الباذنجان الابيض ( المحمر:d ) http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg المكونات كيلو و نصف باذنجان ابيض الخلطة الصلصة : حبة بصل كبيرة + 6 حبة طماطم مبشورة + 2 مكعب مرجة دجاج + 2م/ك سكر + 2م/ك صلصة طماطم الحشوة :كوب و نصف ارز مصري مغسول + 1 حزمة بقدونس مفري + 1حزمة شبت مفري + نعناع مجفف حوالي 2 م/ك + 1م/ك بهارت بهارات مشكلة + 1م/ك قرفة ناعمة + ملح و فلفل اسود كبيرة الطريقة الصلصة في قدر نضع البصلة المفرية و عليها قليل من الزيت و تحمر حتي يصبح لونها ذهبي http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg يضاف اليها عصير الطماطم و 2 مكعب مرقة دجاج و 1 م/ك سكر و تترك تتسبك http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg بعد ما تتسبك نضيف عليها صلصة الطماطم و تترك لتغلي و نطفئ عليها البخار كان شديد http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg نضع عليها التوابل 1حزمة بقدونس مفري + 1 حزمة شبت مفري + 2 م/ك نعناع مجفف حوالي + 1م/ك بهارت بهارات مشكلة + 1م/ك قرفة ناعمة + ملح و فلفل اسود http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg بالنسبة للباذنجان في حالة حفظة يغسل الباذنجان عند الشراء و يجفف جدا و يقور و لا يشطف و يحفظ في الفريزر في قدر حتي يكون واخد شكل افقي و ياخذ بعد ذلك يحشي بالحشوة هنا جهز الباذنجان و قورته http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg و يحشي بالحشوة و يترك مقدار عقلة اصبع و نصف فارغ بداخل الباذنجان يرص في قدر و نجهز الماء في قدر صغير نضع ماء حوالي 1 كوب و معاه مكعب مرقة دجاج و يترك ليغلي و يصب علي المحشي http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg و يوضع علي سطحه طبق ليكمره ( انا اضع طبق صغير في قاع القدر استنالس حتي يرفع الباذنجان و لا يلامس قعر القدر ) http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg ويغطي و يترك علي نار عالية لمدة 10 دقائق يغلي و نطوي النار تماما و نضع الشياطة و يترك للنضج تماما http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg اكلتي المفضلة هنا اني اخذ الباذنجان بعد ما يبرد احمره في زيت من اجمل الاكلات في حياتي http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg http://mestoka.googlepages.com/mahsh...ashbazngan.jpg تمت الحمد الله ان شاء الله الاطباق تحوز اعجابكم دعواتكم حبيباتي |
:22:
ماشاء الله تبارك الرحمن سلمت يداك :14: عقبال ملف الحلويات |
اقتباس:
شرفني مرورك يا قمر اقتباس:
من بعض ما عندكم يا جميلة بارك الله فيكي اقتباس:
و ان شاء الله تستفيدي من الوصفات دعواتك اقتباس:
مشكورة علي مرورك العطر اقتباس:
اقتباس:
و بفكر اعمل كتاب :25::25: بس اخاف الناس تدعي عليا من كتر ما هيتخنو اقتباس:
مشكورة حبيبتي و ان شاء الل اجمع وصفات للحلويات و اطرحها بملف منفصل بارك الله فيكي |
اعذروني اخواتي احيانا بعض الصور لا تظهر
و لكنها ستظهر قريبا |
ما شاء الله
اطباق متنوعة فعلا و شهية تنوع الالوان فيها اعطاها شكل اروع تسلم الايادي يا فنانتنا |
اقتباس:
شرفني مرورك العسل ان شاء الله تستفيدي من الاطباق و مشكورة علي كلامك العسل يا عسل |
ما شاء الله تبارك الله
بارك الله فيك وفي جهودك وصفات رائعة ومميزة ويثبت الموضوع لتعم الفائده |
ما شاء الله تبارك الرحمن من جد مبدعة..و اطباق تفتح النفس ...
تسلم ايدك يا قمر ..واكيد تعبك مارح يضيع..رح تشوفي التطبيقات جاية بالطريق |
اقتباس:
بارك الله فيكم غاليتي اقتباس:
و ان شاء الله تسفيدي من الوصفات و نشوف اطباقك قريبا |
يحرر من التثبيت
وبانتظار جديدك المميز دائما |
وااااااااو ماشاء الله عليكي مستكه تسلم ايديكي |
الساعة الآن 11:08 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©