![]() |
تتبيلة الكبدة +الكبدة الاسكندراني
السلام عليكم
اليوم عملت تتبيلة للكبدة كانت جميلة عاجبتني وطبعا عايزة اعرف رأيكم فيها تجيبي كبدة مقطعة لة شوي او بفتيك قطعيها شرائح لو تحمير قطعيها مكعبات المقادير ثوم مفروم مع فلفل اخضر حار وكمون وملح كله مفروم مع بعض اعصري علي الخليط ليمون ومعلقة خل تبلي بيه الكبدة واتركيه اطول فتره ممكنة واما تشويها او تحمريها بالبيض والبقسمات(بفتيك) او تحمريها في شوية زيت وبالهنا الكبدة الاسكندراني كبدة مقطعة مكعبات تحمر في شوية زيت ومعاها شرائح الفلفل الحااااااااااار قلبيها في الزيت وضيفي عليها الثوم المفروم معاه الملح والكمون والشطة قلبيها لحد ما تستوي وتنشف كل ميتها وبالهنا |
جزاك الله خيييييييييييييييير
اليوم الصباح شريت كبده ورااح اعمله الأأأأأأأأن ان شاء الله تسلمي عمممممممري:) |
اقتباس:
بالهنا والعافية |
مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة
الله يجزاك خير |
اقتباس:
ويجزاكي مثله |
تسلمين على الوصفه يالغاليه
وجاري التطبيق :) |
اقتباس:
|
نصيحتى للكبدة الاسكندرانى
لانى اسكندرانية على النار عليها قوى ولا تحطيها الا والزيت يقدح يعنى سخن قوى نصايح بسيطة بس حبيت اقولهالكم مشكور ع الوصفة تسلمى |
يسلمو على الوصفة
اكيد رح بجربها بطريقتك |
جزاك الله خيرا عزيزتي
|
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
ماشاء الله تبارك الله . جزاك الله خيراً غاليتي على الوصفة الرائعة .. ودمت بحفظ الله وتوفيقه |
تسلم يدك وصفه مشهيه جداااا
بالعافيه |
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
جزاكِ الله خيراً والاحلى من الكبده عرفنا انكِ اسكندرانيه ( اقدع ناس ) |
اقتباس:
:22::22::22::22: |
اقتباس:
|
اقتباس:
|
اقتباس:
شرفني مرورك |
اقتباس:
|
اقتباس:
|
يسلمو على الوصفة
|
اقتباس:
|
الساعة الآن 09:59 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©