منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   تتبيلة الكبدة +الكبدة الاسكندراني (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=206427)

أم روزينة 15-04-2010 04:49 PM

تتبيلة الكبدة +الكبدة الاسكندراني
 
السلام عليكم
اليوم عملت تتبيلة للكبدة كانت جميلة عاجبتني
وطبعا عايزة اعرف رأيكم فيها
تجيبي كبدة مقطعة لة شوي او بفتيك قطعيها شرائح لو تحمير قطعيها مكعبات
المقادير ثوم مفروم مع فلفل اخضر حار وكمون وملح كله مفروم مع بعض
اعصري علي الخليط ليمون ومعلقة خل
تبلي بيه الكبدة واتركيه اطول فتره ممكنة
واما تشويها او تحمريها بالبيض والبقسمات(بفتيك) او تحمريها في شوية زيت
وبالهنا
الكبدة الاسكندراني
كبدة مقطعة مكعبات
تحمر في شوية زيت ومعاها شرائح الفلفل الحااااااااااار
قلبيها في الزيت وضيفي عليها الثوم المفروم معاه الملح والكمون والشطة
قلبيها لحد ما تستوي وتنشف كل ميتها
وبالهنا

تهـــــــانـــي 15-04-2010 04:51 PM

جزاك الله خيييييييييييييييير

اليوم الصباح شريت كبده ورااح اعمله

الأأأأأأأأن ان شاء الله

تسلمي عمممممممري:)

أم روزينة 15-04-2010 05:05 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة تهـــــــانـــي (المشاركة 2399908)
جزاك الله خيييييييييييييييير

اليوم الصباح شريت كبده ورااح اعمله

الأأأأأأأأن ان شاء الله

تسلمي عمممممممري:)

يارب تعجبك
بالهنا والعافية

عشق عبادي 15-04-2010 09:47 PM

مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة

الله يجزاك خير

أم روزينة 15-04-2010 10:04 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عشق عبادي (المشاركة 2400031)
مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة

الله يجزاك خير

مرورك الاحلى
ويجزاكي مثله

*دنيا الوفا* 17-04-2010 12:50 AM

تسلمين على الوصفه يالغاليه

وجاري التطبيق :)

أم روزينة 17-04-2010 01:24 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة *دنيا الوفا* (المشاركة 2400549)
تسلمين على الوصفه يالغاليه

وجاري التطبيق :)

بالهنا:):):):):)

hosam87 29-04-2010 01:25 AM

نصيحتى للكبدة الاسكندرانى
لانى اسكندرانية
على النار عليها قوى
ولا تحطيها الا والزيت يقدح
يعنى سخن قوى
نصايح بسيطة بس حبيت اقولهالكم
مشكور ع الوصفة
تسلمى

رحيل دائم 29-04-2010 01:52 AM

يسلمو على الوصفة
اكيد رح بجربها بطريقتك

indienne 29-04-2010 10:51 AM

جزاك الله خيرا عزيزتي

الصائمة لله 30-04-2010 02:28 PM

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

ماشاء الله تبارك الله .

جزاك الله خيراً غاليتي على الوصفة الرائعة ..

ودمت بحفظ الله وتوفيقه

بنت مكة2008 30-04-2010 06:53 PM

تسلم يدك وصفه مشهيه جداااا

بالعافيه

انتظار الفرج 30-04-2010 07:47 PM

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

جزاكِ الله خيراً

والاحلى من الكبده عرفنا انكِ اسكندرانيه ( اقدع ناس )

أم روزينة 01-05-2010 02:06 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hosam87 (المشاركة 2408658)
نصيحتى للكبدة الاسكندرانى
لانى اسكندرانية
على النار عليها قوى
ولا تحطيها الا والزيت يقدح
يعنى سخن قوى
نصايح بسيطة بس حبيت اقولهالكم
مشكور ع الوصفة
تسلمى

جزاكي الله خيرا علي النصيحة
:22::22::22::22:

أم روزينة 01-05-2010 02:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رحيل دائم (المشاركة 2408671)
يسلمو على الوصفة
اكيد رح بجربها بطريقتك

تسلمي يا قمر:)

أم روزينة 01-05-2010 02:09 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة indienne (المشاركة 2408868)
جزاك الله خيرا عزيزتي

وجزاكي مثله

أم روزينة 01-05-2010 02:10 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الصائمة لله (المشاركة 2409406)
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

ماشاء الله تبارك الله .

جزاك الله خيراً غاليتي على الوصفة الرائعة ..

ودمت بحفظ الله وتوفيقه

عليكم السلام ورحمة الله
شرفني مرورك

أم روزينة 01-05-2010 02:11 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008 (المشاركة 2409509)
تسلم يدك وصفه مشهيه جداااا

بالعافيه

من بعض ما عندكم:d

أم روزينة 01-05-2010 02:12 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة انتظار الفرج (المشاركة 2409534)
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

جزاكِ الله خيراً

والاحلى من الكبده عرفنا انكِ اسكندرانيه ( اقدع ناس )

ربي يخليكي:o

dolce gabana 11-05-2010 09:24 PM

يسلمو على الوصفة

أم روزينة 12-05-2010 12:09 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dolce gabana (المشاركة 2416876)
يسلمو على الوصفة

تسلمي يا عسل


الساعة الآن 09:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©