السلام عليكم اليوم عملت تتبيلة للكبدة كانت جميلة عاجبتني وطبعا عايزة اعرف رأيكم فيها تجيبي كبدة مقطعة لة شوي او بفتيك قطعيها شرائح لو تحمير قطعيها مكعبات المقادير ثوم مفروم مع فلفل اخضر حار وكمون وملح كله مفروم مع بعض اعصري علي الخليط ليمون ومعلقة خل تبلي بيه الكبدة واتركيه اطول فتره ممكنة واما تشويها او تحمريها بالبيض والبقسمات(بفتيك) او تحمريها في شوية زيت وبالهنا الكبدة الاسكندراني كبدة مقطعة مكعبات تحمر في شوية زيت ومعاها شرائح الفلفل الحااااااااااار قلبيها في الزيت وضيفي عليها الثوم المفروم معاه الملح والكمون والشطة قلبيها لحد ما تستوي وتنشف كل ميتها وبالهنا
نصيحتى للكبدة الاسكندرانى
لانى اسكندرانية
على النار عليها قوى
ولا تحطيها الا والزيت يقدح
يعنى سخن قوى
نصايح بسيطة بس حبيت اقولهالكم
مشكور ع الوصفة
تسلمى
__________________
اللهم اغفر لأبي وأرحمه يا أرحم الراحمين
اللهم اجمعني به في الفردوس الأعلى وأهلينا والصالحين اللهم اغسله
بالماء و الثلج و البرد اللهم نقه من خطاياه كما ينقى الثوب الأبيض من الدنس اللهم اجعل قبره روضه من رياض الجنه
اللهم بارك لي في أمي ومتعها بالصحة والعافية يا أرحم الراحمين