![]() |
بطاطس مقلية
لو سمحتو مين تعرف تعمل بطاطس مقلية بنكهات مختلفة كا اللتي نأكلها في المطاعم
|
المقادير :،
بطاطس متوسط أو صغير بيضة واحدة ملعقة كمون ملعقة بهارات كزبرة مطحونة رشه فلفل أسود ثوم مدقوق ملح الطريقة تقشري البطاطس و تقطعينه على شكل هلال ثم تسلقينه لمدة خمس دقائق . تحضرين الخلطة و هي ( بيضة واحدة ، ملعقة كمون ، ملعقة بهارات كزبرة مطحونة ، رشة فلفل اسود ، ثوم مدقوق ، ملح ) . تنتشلين البطاطس المسلوقة من الماء و تترك حتى تبرد بعد ذلك تغمس في الخليط ثم تنتشل و توضع في الدقيق ثم تقلى في الزيت حتى تحمر . و ممكن تعملي بطاطس بالبهارات الايطالية..بعد ان تخرجي البطاطس من الزيت..رشي عليها الملح و البهارت الايطالية كبودرة الثوم و الاوريجانو..و حتى قليل من جبنة البارميزان و بالهنااااا و الشفاااااء |
الله يا كيوتي
وصفة هايلة جدا , حنفذها ان شاء الله لأن اقاربي بيموتوا في البطاطس روووووووعة |
شكرا نوران..اعمليها ومش حتندمي ابدا..
|
الساعة الآن 03:55 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©