مساء الفل على الجميع اولا انا مصري جدا و رد سؤالك عندى المحـــشى هو خلطة من الارز و الشبت و القدونس و الطماطم و البصل البهارات و الملح و الفلفل و تحشى بهذة الخلطة اى شئ لديك البذنجان الابيض بعد نزع ما بداخلة طبعا و البذنجان الاسود و ورق العنب و الكرنب يقطع ورق حجم 5سم*5سم تقريبا و تحشى الورق بخلطة الارز و تسوى على نار هادية و تذوقى الطعم الجميل ثانــــــــــيا الفسيخ اكلة تحضلرى السمل البورى و تتركى علية الملح لمجة تصل الى شهر و تقفلى علية كويس و بعد ذلك تخرجية و تضعى علية الزيت و الخل و الطماطم و الليمون و تاكلية بالهنا و الشفا يجنن و ناكلة بالاخص فى شم النسيم و كل الطبقات تحبة و تاكلة