اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kokar_2001
حبيبتى حوطى حوالى 1\2 كوب ماء مغلى + ذرة ملح على كل كوب كسكى و حطيهم على النار حتى يتشرب الكسكى كل الماء و تجديه لين و بعد ذلك استخدميه كما تشائين اذا حبتيه حلو حطى ملعقة كبيرة زبدة الى ان تذوب و يتشربها ثم رشى عليه سكر بودرة و بعض المكسرات
و بالهنا و الشفا
بس اللى نفسى اعرفه ازاى اصلا نعمل الكسكى لانى فاكرة لما كنت صغيرة كانت تأتى سيدة كبيرة تعمل عند جدتى و تعمل الكسكى من عجينة ما و تفركه بيدها الى ان ينزل حبوب و طبعا جدتى و هذه السيدة توفاهم الله و ربنا يرحم الجميع
فيا ريت اذا حد يعرف الطريقة ابقى متشكرة جدا
|
جزاكى الله خيرا
بس عندى سؤال
احطهم فى قدر عادى
ولا لازم قدر الكسكسى
واعلى النار ولا اوطيها
يعنى زى الرز مثلا ولا ايه
__________________
ام خديجة وعبد الرحمن