اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة indienne
تسلميلي مستكة
عندي سؤال بالنسبه لمقدار الزيت والزبده , ملعقتان كبار زبده وملعقتان كبار زيت ولا ملعقتان من خليط الاثنين ؟
وسؤال ثاني اسفه جدا كثرو اسئلتي بالنسبه للبن الحليب هل هو yogurt او milk ؟
وخلاص
جزاك الله خيرا
|
بصي ستي
2م/ك كبيرة واحدة زيت و واحدة زبدة
و ممكن استعمال سمن بدل الزيت و الزبدة
انا اشعر ان اضافة الزيت تجعلها اخف
الملعقة هي معلقة الغرف ( اللي بتغرفي بها الاكل ) مش الملعقة اللي بتاكل بيها
ممكن تزيدي حسب رؤيتك المهم تغطي الكنافة كلها برؤيتك
الشيف منال العالم كنت بتغرق الكنافة سمن و تصفيها قبل اضافة الشربات
و اللبن هو milk
احنا في القاهرة بتقول الزبادي yogurt
و اللبن milk
و اللبن الرايب مش عرفاه بالانجليزي بس هو الزبادي السائل بيكون حامض شوي
اعتقد انه لbutter millk
اتمني ان اكون افدتك
اهم شئ تستوي علي نار هادئة في الفرن و لا تتعجلي اخرجها
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010