طلب منكن يا مبدعات عن وصفات للكنافة - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

حلويات حلويات بأنواعها المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 12-11-2007, 01:31 PM
  #9
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة indienne
تسلميلي مستكة
عندي سؤال بالنسبه لمقدار الزيت والزبده , ملعقتان كبار زبده وملعقتان كبار زيت ولا ملعقتان من خليط الاثنين ؟
وسؤال ثاني اسفه جدا كثرو اسئلتي بالنسبه للبن الحليب هل هو yogurt او milk ؟
وخلاص
جزاك الله خيرا
بصي ستي

2م/ك كبيرة واحدة زيت و واحدة زبدة

و ممكن استعمال سمن بدل الزيت و الزبدة

انا اشعر ان اضافة الزيت تجعلها اخف

الملعقة هي معلقة الغرف ( اللي بتغرفي بها الاكل ) مش الملعقة اللي بتاكل بيها

ممكن تزيدي حسب رؤيتك المهم تغطي الكنافة كلها برؤيتك


الشيف منال العالم كنت بتغرق الكنافة سمن و تصفيها قبل اضافة الشربات
و اللبن هو milk

احنا في القاهرة بتقول الزبادي yogurt

و اللبن milk

و اللبن الرايب مش عرفاه بالانجليزي بس هو الزبادي السائل بيكون حامض شوي

اعتقد انه لbutter millk

اتمني ان اكون افدتك


اهم شئ تستوي علي نار هادئة في الفرن و لا تتعجلي اخرجها

تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 06:27 AM.


images