و يخلطو بالمضرب السلك
نضع خليط الزبادي علي الفراخ المتبيلة بالجنزبيل و الثوم
و يدعكو باليد
نضع 1 م /ط زيت
و تدعك
تغطي بالبلاستيك و تترك في الثلاجة لمدة 4 ساعات للنقع
تخرج من الثلاجة و ترضص علي صنيه مغطاه بورق الزبدة تجهيزا للشواء
تدخل الفرن علي الشواية متوسطة الحرارة لمدة من 15:10 دقائق
ليست بحاجة لان تقلب
نجهزها للتقطيع
لابد من تركها تبرد لبعض الدقائق اولا
نقطع الفراخ الي مكعبات
تغلف بالبلاستيك
تحفظ في الثلاجة
نبدأ بتجهيز الصوص
نقطع الجنزبيل الطازج 15 جرام
في طاسة علي نار متوسطة نضع 40 مللي زيت
نضع الحبوب ( حبهان + قرنفل + ورق غار + عيدان القرفة )
و يقلبوا لمدة دقيقتين
نضع 15 جرام جنزبيل المقطع صغير و يقلب
و يترك علي النار لمدة 1 ق
نضع قرون الفلفل الحار
نضع 750 جرام طماطم
تقلب لمدة دقيقتين علي نار متوسطة
يستكمل
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010