اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام من شبرا
و اليكى طريقتى
و هل سهله جدا
باذنجان مشوى
ثلاث فصوص ثوم مدقوق او مقطع صغير جدا
ملعقتين مقدونس مفرى
فلفله حاميه مقطعه صغير - حسب رغبتك
عصير ليمونه
ملعقتين زيت زيتون
ملعقة خل
طحينه
ملح
كمون
يشوى الباذنجان بالفرن او على نار البوتجاز من اعلى مع التقليب حتى يشوى من جميع الاوجه
ثم يشطف بماء بارد لسهولة تقشيره
يوضع فى طبق و يهرس جيدا بالشوكه
و يضاف له كل المكونات السابقه و يقلب و يهرس فى بعضه جيدا
و بالهنا و الشفا
بالنسبة لى اتركة فى الثلاجه مغطى بغطاء لثانى يوم بيكون طعمه الذ
ارجو انى اكون افدتك
|
شكرا جزيلا يااختي الله يرزقك الجنه