اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة -نوران-
و أنا دايما اسئل نفسي ليه الفرنش توست طعمه سكري
عمري ما توقعت الوصفة دي , دايما كنت باكله من كافتيريا الجامعة من دون ما أفكر في سر طعمه
تسلمي يا حلوة على الطريقة
و بقية الأطباق مدهشة بالذات حلا أنصاف التمر , شكله لذيذ و لطيف
و ممكن يتقدم بأشكال كثيرة , ممكن نقطعه بقطاعات الكيك الأشكال مثلا أو نحط عليه كريمة
يمي يمي
أوعدك بتجرة الأطباق الذيذة دي قريبإن شء الله
تسلم الأيادي
|
الله يسلمك ويخليك حبيبتي
بالعافية عليك قلبي الفطور وهمتك عرفتي طريقته سويه لك بالإجازة
أنتي الأحلى غاليتي
وفعلا يقطع بعدة طرق
أنتظر تطبقك قلبي