منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - {{ طريقة صنع خلطة الجبن بالجزر والزيتون ..لذيذة ..(صور) ..}}
عرض مشاركة واحدة
قديم 24-08-2008, 11:12 PM
  #22
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
يمي يمي يمي

أنا بحب الخلطة دي جدا جدا

بالزيتون الفلسطيني الأخضر

طعمها رااااااااااااااااااااااااائع

و نحط معاها بعض أوراق الزعتر الطازج

يمي

شهيتيني عليها

أنا الأول كنت باكلها مع أهلي فكانت بتخلص بسرعة , ما شاء الله يومين ثلاثة و تخلص

الآن إن شاء الله ناوية أعملها لكن باكلها لوحدي لأني زي ما إنتِ عارفة بدرس هنا لوحدي

قوليلي , كم الفترة اللي ممكن تظل صالحة فيها للأكل ؟ بالذات إني أكلي ضعيف

و لما أخزنها في الثلاجة لفترة طويلة , هل ممكن إن الزيت يتجمد ؟

تسلمي
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله




التعديل الأخير تم بواسطة -نوران- ; 24-08-2008 الساعة 11:14 PM