اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المصرية
5 بيضات , كوب سكر بودرة ,كوب وربع دقيق ,ملعقة بودر , فانيليا
الطريقه زي الكيكة الاسفنجية بالظبط الصور توضح....هل أيضا كيكة التورت نفس المقادير
لماذا البيض كثير جدا وايضا الدقيق قليل؟
ولماذا سكر بودره؟
بتعلم حتى أطبقها صح
|
حبيبتي المصرية
هيه نفس طريقة الكيكة الاسفنجية بتاعة التورتة بالظبط
حبيبتي البيض مش كتير ولا حاجة ولا الدقيق قليل انتي عارفه في الكية الاسفنجية العادية بنحط كوب دقيق واحدة وكوب سكر لكل 5 بيصات
لان البيص هوه اللي بينفش الكيكه
ولاحظي كمان انه مفيش سوائل في الكيكة غير البيض
بالنسبة للسكر طبعا بنستعمل السكر البودرة مع الكيك الاسفنجي علشان يتماسك مع البيض
وكمان السكر العادي مش بيدوب بتلاقيه بيقرمش في الكيكة
اتمني اشوف تطبيقك بكرة
واي سؤال انا جاهزه يا قمر
__________________
اللهم بارك لي في زوجي وفي ابنتي واجعلها ذرية صالحة