أحلي سويسرول من نوجا - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

حلويات حلويات بأنواعها المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 16-01-2009, 05:52 AM
  #11
nouga masria
عضو متألق
 الصورة الرمزية nouga masria
تاريخ التسجيل: Aug 2007
المشاركات: 1,391
nouga masria غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المصرية مشاهدة المشاركة
5 بيضات , كوب سكر بودرة ,كوب وربع دقيق ,ملعقة بودر , فانيليا

الطريقه زي الكيكة الاسفنجية بالظبط الصور توضح....هل أيضا كيكة التورت نفس المقادير

لماذا البيض كثير جدا وايضا الدقيق قليل؟

ولماذا سكر بودره؟

بتعلم حتى أطبقها صح

حبيبتي المصرية

هيه نفس طريقة الكيكة الاسفنجية بتاعة التورتة بالظبط

حبيبتي البيض مش كتير ولا حاجة ولا الدقيق قليل انتي عارفه في الكية الاسفنجية العادية بنحط كوب دقيق واحدة وكوب سكر لكل 5 بيصات

لان البيص هوه اللي بينفش الكيكه

ولاحظي كمان انه مفيش سوائل في الكيكة غير البيض

بالنسبة للسكر طبعا بنستعمل السكر البودرة مع الكيك الاسفنجي علشان يتماسك مع البيض

وكمان السكر العادي مش بيدوب بتلاقيه بيقرمش في الكيكة

اتمني اشوف تطبيقك بكرة

واي سؤال انا جاهزه يا قمر
__________________
اللهم بارك لي في زوجي وفي ابنتي واجعلها ذرية صالحة
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 11:37 AM.


images