اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة تيررا
الاخت العزيزة مستكه عندى سؤال لما اسوى فطاير احيانا تطلع مظبطه واحيانا تبدوا وكانها خبزت منذ ايام يقال عنها (مفروله) او ناشفه وثقيله وتتفتت ار جوا ان تكونى فهمتى قصدى بالرغم انى اتبع نفس الطريقه كل مره ولا اعرف لذلك سبب
|
بصي حبيبتي اكيد في خطأ بيحصل في اعداد العجينة
اكتبي لي مقاديرك و طريقة اعدادك لها
و انا ان شاء الله اجاوبك
و الاغلب بيكون سبب الفرولة المادة الدهنية المستخدمة
في انتظارك
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010