منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - معاً نحو الرشاقة ....الجزء الثاني (2)
الموضوع
:
معاً نحو الرشاقة ....الجزء الثاني (2)
عرض مشاركة واحدة
24-10-2009, 04:13 PM
#
200
sa33
قلب المنتدى النابض
تاريخ التسجيل: Aug 2003
المشاركات: 2,588
عزيزاتى الرشيقات
اليكم الرجيم بتاع الاسبوع ده
ولكن لى
ملحوظه هامة يجب الانتباه لها
هذا الرجيم مناسب جدا للى وزنها من 90 الى 70 كيلو فقط وبتنزل عليه فى الاسبوع الواحد من نصف كيلو الى 2 كيلو حسب همتها فى الرياضه ودقتها فى اتباع الرجيم
أما للى وزنها فوق التسعين فتزود على هذا الرجيم ثلث الكمية يعنى مثلا بدل ثلاث ملاعق رز تبقى 4 ملاعق
واللى وزنها حت السبعين تنقص من الرجيم ده ثلث الكمية يعنى بدل ثلاث ملاعق رز تبقى ملعقتين والتنقيص ما يكونش فى الرز بس لأ فى كل الأكل الموجود بالرجيم وبكده هتخسى ايضا من نصف كيلو الى 2 كيلو بالاسبوع
نبتدأ
بسم الله
الفطور اليومى
كوب شاى بحليب او نسكافيه بحليب خالى الدسم + قطعة براونى دايت
العشاء اليومى
طبق سلطى خضراء كبير + 4 حبات زيتون +1 توست بر
الغذاء
السبت: شريحة لحم ديك رومى(حبش) مشوى بالتتبيلة الهندية+4 ملاعق رز بالكارى+سلطة خضراء
الأحد: 8 ملاعق كبيرة فول +سلطة خضراء+رغيف بر
الإثنين: شريحة فيليه سلمن مشوى بالتوابل+4 ملاعق رز بالبصل+سلطة خضراء
الثلاثاء 8 ملاعق كشرى مصرى +سلطة خضراء
الأربعاء: 2 همبرجر مشوى +سلطة خضراء+2توست بر
الخميس: علبة تونة + سلطة + رغيف خبز بر
الجمعة:وجبة مفتوحة
واليكم المفاجأة التى وعدتكم بها
وهى مقادير وطريقة عمل بعض الوصفات التى وردت بهذا الرجيم حتى اسهل عليكم
أولا
طريقة عمل ومقادير البراونى
نبدأ بالمقادير
200 جرام زبادى خالى الدسم
200 جرام سكر فركتوز
5 ابيض بيض
ذرة ملح وذرة فانيليا
300 جرام دقيق
50 جرام كاكاو دارك
الطريقة
\
نضع الزبادى مع السكر ونخفقة بالمضرب الكهربائى على سرعة بطيئة
ثم ننزل عليه بالأبيض بيض ببطء
ثم نضيف ذرتى لملح والفانيليا
نقلب الدقيق مع الكاكاو ثم نغلق المضرب لحد ما نضيف الدقيق والكاكاو حتى لا يتطاير فى كل مكان ثم نخلط بالمضرب تانى هتتكون لديكى عجينة متماسكة مثل عجينة البيتى فور ضعيها فى صينية مبطنة بالسمن والدقيق حتى لا تلتصق او فى صينية تيفال
وقومى بفردها فى الصينية ثم اخبزيها فى فرن حرارته 125 درجة مئوية لمدة 20 دقيقة ثم اتركيها لتبرد وقطعيها على عشر قطع كل قطعه تعتبر وجبة للفطور
واليكم صورة تطبيقى لها بس على فكرة انا استبدلت سكر الفركتوز بعسل النحل وأضفت 25 جرام من اللوز المجروش وطلعت النتيجة رائعة
__________________
http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=194675
sa33
مشاهدة ملفه الشخصي
زيارة موقع العضو sa33!
البحث عن المشاركات التي كتبها sa33