منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - طاجن رز معمر مالح وصينية بطاطس بالفرن
الموضوع
:
طاجن رز معمر مالح وصينية بطاطس بالفرن
عرض مشاركة واحدة
05-01-2010, 03:00 AM
#
25
ماريا
عضو المنتدى الفخري
تاريخ التسجيل: Jul 2006
المشاركات: 10,538
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أنين الدنيا
بعد اذن صاحبة الموضوعة
الاكلة مصرية يا مرمر والطاجن دة اسمه الفخار
دايما الستات اللى في الريف مشهورين بالطواجن البطاطس والرز المعمر والباميا اللى بالسمن البلدى في الفرن البلدى بتبقى تحفة جدا طعمها جنان احسن من فرن البوتجاز
الفرن البلدى بتشوفيه في التلفزيون لما بيحطوا فيه صوانى الخبز والفطير والكعك
شكرا للتوضيح
بشوفها كتير و بسمع فيها بس صراحة اول مرة بعرف هالمعلومة !!
و بسورية بعتزوا أجدادنا بالتنور اللي ما عاد له وجود
و بقولوا انه أفضل بكثير من الافران الحالية
__________________
.
.
استودعتك أهلي في سوريا يا من لا تضيع ودائعه
ماريا
مشاهدة ملفه الشخصي
البحث عن المشاركات التي كتبها ماريا