طاجن رز معمر مالح وصينية بطاطس بالفرن - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 23-12-2009, 03:41 AM
  #18
أنين الدنيا
عضو متألق
تاريخ التسجيل: Mar 2008
المشاركات: 1,136
أنين الدنيا غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماريا 13 مشاهدة المشاركة
تسلم ايديكي تيررا
شكلها أكلة من تراثكم ؟؟

ما شاء الله شكلها مشهي
لكن سؤال طاجن ماذا تعني بالضبط شكل الوعاء أو نوعه أو فقط اسم الطبق ؟ و أي لهجة هي؟ مغربية ؟؟
بعد اذن صاحبة الموضوعة

الاكلة مصرية يا مرمر والطاجن دة اسمه الفخار

دايما الستات اللى في الريف مشهورين بالطواجن البطاطس والرز المعمر والباميا اللى بالسمن البلدى في الفرن البلدى بتبقى تحفة جدا طعمها جنان احسن من فرن البوتجاز
الفرن البلدى بتشوفيه في التلفزيون لما بيحطوا فيه صوانى الخبز والفطير والكعك
__________________
يارب لقد ضعفت ولا غيرك يقويني...لقد يئست ولم أفقد فيك يقيني ... لقد ضللت ولا سواك يهديني ... لقد غرقت وأنت وحدك منجيني ... يارب ارحمني في لحظة ضعفي وابعد عني شيطاني ونفسي واهدي لي قلبي وعقلي واغفر لي خطيئتي ويأسي
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 06:28 PM.


images