منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - صينية الرقاق باللحم المفروووووووم
عرض مشاركة واحدة
قديم 08-05-2006, 02:27 AM
  #8
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
تسلمولى كلكم ياحبايبى اول شئ ام كريم انا من مصر والصينية دى ممكن تكون جلاش باللحمة بردة لكن ما بتستعملى الرقاق بتستعملى الجلاش الجاهز وبنفس الطريقة لكن مش بتضعيه فى المرقة وبتضعى بين كل طبقتين قطرة زيت اوسمن

تانى حاجة حبيبتى مستكة ممكن ما تستخدمى اللبن والبيض زى ماتحبى احيانا ماباستخدمه لكن بيعطى لها وجه لون حلو ويخليه طرى لكن ممكن بدونه مشكورة ريمااااااااااااا