حاقولكم انا عملت اية اليوم عملت اكلة سهلة ولذيذة فى نفس الوقت
[COLOR="Blue"]ساندوتشات[/COLOR]
(الكبدة الاسكندرانى)
_انا جبت نصف كيلوا كبدة غنم وممكن تجيبى بقرى بس انا جبت غنم وطبعا على حسب عددكم تزويدى كمية الكبدة
_وقطعت عليهم 2حبة فلفل رومى اخضرواصفرشرائح رفيعة مثل شرائح الكبدة
_وحبة بصلة كبيرة شرائح ايضا اوحلقات يعنى
_3 فصوص ثوم مفروم ،وملح وفلفل وليمونة صغيرة
_تبلتهم مع بعض ومع الكبدة وعصير الليمونة لمدة نص ساعة
_وضعتهم على نار هادئة وغطي القدر وهما حينزلوا ماية تسويهم ولو حبيتى بعدمايشرب الماية تضيفى القليل عادى بس ما يكون كتير
_المهم بعد ماستويت عندى وشربت الماية وضعت فى قدراخراوقلاية معلقة زبدة ووضعت الكبدة عليهم وشوحتها قليلا
_رفعتها من عالنار وجبت خبز لبنانى وممكن تستخدمى خبز عربى خفيف انا استخدمت لبنانى وخبز صامولىاو(فينو)للمصريين
_فى الخبز الفينواوالصامولى وضعت اولا حلقات رفيعة من الطماطم(البندورة)وحلقات فلفل اخضر رفيعةوبعدين
وضعت عليهم الكبدة وورق نعناع ولو ماحبيتى بلاش
_فى الخبز اللبنانى نفس الطريقة بس لفيته ووضعتة فى صينية وفى الفرن قليلا
_وقليت بجانبهم بطاطس اصابع ،وسلطة ،وحلقات من الطماطم والفلفل الاخضرالحلو
وبالهنا