اطباقنا اليومية - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 11-07-2006, 02:23 AM
  #11
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
حاقولكم انا عملت اية اليوم عملت اكلة سهلة ولذيذة فى نفس الوقت
[COLOR="Blue"]ساندوتشات[/COLOR]
(الكبدة الاسكندرانى)


_انا جبت نصف كيلوا كبدة غنم وممكن تجيبى بقرى بس انا جبت غنم وطبعا على حسب عددكم تزويدى كمية الكبدة

_وقطعت عليهم 2حبة فلفل رومى اخضرواصفرشرائح رفيعة مثل شرائح الكبدة

_وحبة بصلة كبيرة شرائح ايضا اوحلقات يعنى

_3 فصوص ثوم مفروم ،وملح وفلفل وليمونة صغيرة

_تبلتهم مع بعض ومع الكبدة وعصير الليمونة لمدة نص ساعة

_وضعتهم على نار هادئة وغطي القدر وهما حينزلوا ماية تسويهم ولو حبيتى بعدمايشرب الماية تضيفى القليل عادى بس ما يكون كتير

_المهم بعد ماستويت عندى وشربت الماية وضعت فى قدراخراوقلاية معلقة زبدة ووضعت الكبدة عليهم وشوحتها قليلا

_رفعتها من عالنار وجبت خبز لبنانى وممكن تستخدمى خبز عربى خفيف انا استخدمت لبنانى وخبز صامولىاو(فينو)للمصريين

_فى الخبز الفينواوالصامولى وضعت اولا حلقات رفيعة من الطماطم(البندورة)وحلقات فلفل اخضر رفيعةوبعدين

وضعت عليهم الكبدة وورق نعناع ولو ماحبيتى بلاش

_فى الخبز اللبنانى نفس الطريقة بس لفيته ووضعتة فى صينية وفى الفرن قليلا

_وقليت بجانبهم بطاطس اصابع ،وسلطة ،وحلقات من الطماطم والفلفل الاخضرالحلو

وبالهنا
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 01:38 PM.


images