مستكة انتى رهيبة بجد الاطباق مغرية جدا اكيد عارفة طعمهم كويس بس بصراحة شكلهم يشهى احنا لما بنعمل البرام يمكن فى ناس وناس مش عارفة بس حاقولكم الطريقة اللى استخدمها وتقريبا معظم الناس والنتيجة ممتازة احنا مابنسلق اللحم ولا الدجاج ولا الحمام قبل مانضعة فى الطاجن بيكون طعمة احسن كتيربس فى ناس بتسلقهم اختصارا للوقت وبنضع فى الطاجن اولا معلقة من السمن او الزيت ثم نضع ربع كمية الارزفقط ونتبلة بالفلفل ورشة من الملح والقرفة الناعمة ثم نوزع قطع اللحم على الجوانب وليس فى المنتصف عشان تستوىثم نضع باقى الارز ونفس التوابل نضعها على الحليب مع الملح ونضعهم على الارز ولو بنعمله فى فرن البوتاجاز بنغلى الحليب اولا ونضعه مباشرة وندخلة فرن مرتفع الحرارة بدون غطاء لحد مايتشرب الماء ثم نسقية بالسمن او الزبدة والقشطة ونهدا النار علية ونغطية ونتركة لمدة ساعة وممكن نرفعة تحت الشواية ياخد الوجه