¤©§][§©¤][ ملف الاكلات المصرية ... متجدد و بالصور ][¤©§][§©¤ - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 29-07-2006, 06:22 PM
  #10
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
مستكة انتى رهيبة بجد الاطباق مغرية جدا اكيد عارفة طعمهم كويس بس بصراحة شكلهم يشهى احنا لما بنعمل البرام يمكن فى ناس وناس مش عارفة بس حاقولكم الطريقة اللى استخدمها وتقريبا معظم الناس والنتيجة ممتازة احنا مابنسلق اللحم ولا الدجاج ولا الحمام قبل مانضعة فى الطاجن بيكون طعمة احسن كتيربس فى ناس بتسلقهم اختصارا للوقت وبنضع فى الطاجن اولا معلقة من السمن او الزيت ثم نضع ربع كمية الارزفقط ونتبلة بالفلفل ورشة من الملح والقرفة الناعمة ثم نوزع قطع اللحم على الجوانب وليس فى المنتصف عشان تستوىثم نضع باقى الارز ونفس التوابل نضعها على الحليب مع الملح ونضعهم على الارز ولو بنعمله فى فرن البوتاجاز بنغلى الحليب اولا ونضعه مباشرة وندخلة فرن مرتفع الحرارة بدون غطاء لحد مايتشرب الماء ثم نسقية بالسمن او الزبدة والقشطة ونهدا النار علية ونغطية ونتركة لمدة ساعة وممكن نرفعة تحت الشواية ياخد الوجه
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 07:04 PM.


images