بسم الله الرحمن الرحيم
كفته بمنديل الخروف
المقادير
1/2 كيلو لحم مفرومه ( بقري او ضأن ) + 1 بصلة مفرية + ملح+ فلفل + بهارات لحم + رشة قرفة + عصير ليمونة+
منديل خروف
الطريقة
تخلط جميع مقادير اللحم المفروم ناعم ( البصلة المفرية و التوابل و عصير الليمون ) تعجن المكونات جيدا و تترك في الثلاجة لمدة 12 ساعة علي الاقل
يقطع منديل الخروف الي مربعات متساويه ويحشي كل مربع بمقدار من الخلطه السابقة و يلف
تشوي الكفته علي الفحم او شواية عادية حتي يحمر وجها
ممكن الممكن لضمان نضج الكفته و ضعها في صاج في الفرن بدون اي اضافت لمدة 30 ق
مع مرعاه انكي اذا وضعتيها في الفرن يكون لونها فاتح شوية
التقديم
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010