بسم الله الرحمن الرحيم
مشكورة اختي الغالية ام علاء علي مرورك العطر .. و الحمد الله علي كل حال و ان شاء الله نكمل هذا الموضوع
اختي الكريمة سابرينا بالنسبة للطرب
هو الوصفة الاخيرة في الصفحة 7 و هي كفته بمنديل الخروف
مشكلة الطرب نوع البهارات و الاضافات هي اللي بتغير طعمها
المنديل يعطيها طعم فقط ... جربيها ... ان افضل دائما وضع قطرات من الليمون علي اللحمر المفروم في التتبيلة و عليها و هي بتتشوي
انا بحب طعم الليمون و في نفس الوقت بيضيع اي طعم غير مستحب
بالنسبة لخلطة الحمام
انا بفضل اني اخلط الارز بالصلة نية و يشوحوا مع بعض بيكون لون الارز ابيض .... لكني لم اجرب تحمير البصل ..ز و لمن تحميره هيخلي لون الارز بني او لون الكراميل
التجربة هي افضل شيء اعملي 1 ك ارز بالطريقتين في الاكل العادي و جربي
و اي استفسار ان تحت الامر
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010