بسم الله الرحمن الرحيم
نكمل اكلات البطاطس
كفتة البطاطس
انا شخصيا بحبها جدا
المقادير
عدد من حبات البطاطس + بصلة متوسطة + ملح + فلفل + بقدونس + توابل
للتغطية
دقيق+ بيض+بقسماط
للقلي
زيت
الطريقة
-تسلق البطاطس حتي تمام النضج
-تقشر البطاطس
-تهرس البطاطس
-في طاسة تحمر البصلة المفرية في قليل من الزيت حتي الاحمرار
-تضاف علي البطاطس و يضاف الملح و الفلفل و البقدونس المفري و البهارات ( اللي تفضليه )
-اضافتي ...... ممكن اضافة 2 م/ك من الباشميل
-و اضافة القليل من البقساط حتي تتماسك
-ممكن اضافة فراخ مسلوقة و مفرية ( تفضل للاطفال خاصة )
-توضع في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط
-و تترك في الثلاجة نصف ساعة
-و تحمر في الزيت
و تقدم بالهنا و الشفا
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010