منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - ادخلوا بسرعة أكلة مصرية هتتجننوا عليها (كشرى)
عرض مشاركة واحدة
قديم 15-09-2006, 03:03 AM
  #8
omnia_s
موقوف
 الصورة الرمزية omnia_s
تاريخ التسجيل: Aug 2006
المشاركات: 236
omnia_s غير متصل  
اقتباس:
بس المشكله وشلون يطلع البصل مقرمش
لانه يطلع معي كله زيت ولين؟؟؟؟
حبيبتي هو لما بيوصل في التحمير للون الاصفر بيكون لسه طري بس انتي افضلي تابعيه لغاية ما يصل للون الاحمر (بس حاسبي يتحرق منك)
لما يوصل للدرجة دي بيكون مقرمش وطعمه رائع
وشكرا للاخت فلونة موضوع لذيييييييييييييييييييييييذ