1. ابهر السمك والجمبري باليمون والثوم والشمر والملح وفلفل واتركها لمدة ساعتين .
2. أكشن بصل مفروم ناعم مع ثوم وأضع السمك والجمبري ببهاراتها وأضع كمية قليلة جدا من الماء.
3. في قدر اخر أضع ماعقتين زبده وملعقة ونصف دقيق أبيض ثم اضع حليب سائل نصف كاسة إلين ما يثقل وأضع قشطة الخفق وملح وفلفل أبيض .
4. ثم أضع الخلطة على الجمبري والسمك .
وبالهناء والعافية
__________________
اللهم أجعل لنا من الناس عبرة
ولا تجعلنا للناس عبرة
[QUOTE=أم بسنت]ابهر السمك باليمون والثوم والشمر والملح وفلفل[/QUOTEالسلام عليكم ورحمة الله وبركاتة جزاكى الله خيرا على الوصفة الجميلة دى اختى كنت عايزة اقلك وصفة تانى لتتبيل السمك
ليمون وفلفل ان افضلة حار ممكن لو بتحبية رمى وثوم وكسبرة خضرا مفرومة او شبت ملح فلفل كمون قليل من الشطة وتوابل السمك تباع فى السوبر ماركت تسمى خلطة توابل السمك
لكى منى كل الحب والتقدير على مجهودك الجميل