- 5 اكواب طحين
- كوب واحد من السكر البودرة
- كوب ونصف من الزبدة الطرية
- ملعقتين صغيرتين بكنج بودر
- بيضتان
- ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة:
- اضيفي السكر الى الزبدة وادعكي جيدا ثم اضيفي البيض والفانيليا.
- اضيفي البكنج بودر الى الطحين وحركيه ثم اضيفيه الى الخليط السابق واعجنيه جيدا.
- قطعي العجين حسب رغبتك او في القوالب المخصصة للبتي فور واخبزيه في الفرن .
لو حبيتى تعملى كميات اكبر من كدا ضعفى الكميه
وبالنسبه لوضعه فى الصفائح فهو بيوضع فى الصفائح علشان نحافظ عليه علشان يفضل مقرمش على طول
__________________
ربى لا تذرنى فردا وانت خير الواثين
ادعوا لى بالذيه الصالحه