السلام عليكم
المقادير
نحتاج الى لحم مقطع مكعبات
بصلتين مفرومتين
كزبره وثوم
صلصة طماطم
ملح و فلفل اسود و كركم و بابريكا و فلفل احمر حار و كاري وزنجبيل
اولا في زيت زيتون نشوح البصل ونضيف اليه اللحم ويقلب جيدا بضع دقائق
بعدها نضيف باقي المقادير والماء اللي يكفي لاستواء اللحم
وعندما نحس ان اللحم بدا بالنضج نبدا بتحظير الارز
في مقلاة نشوح بصل مفروم وثوم
وبعدها نضيف اليه الرز المغسول جيدا وفلفل اسود وملح وكاري وكزبره نقلب جيدا
وبعدها نضيف الماء اللي يكفي لاستواء الرز ونغطيه
وبعد ان يستوي الرز واللحم نقدمهم في طبق وهذا شكلهم النهائي
اتمنى ان الوصفه نالت اعجابكم
تحياتي