مكرونه باشميل بالبيض والفلفل الرومى(دون صور ) - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
قديم 22-04-2008, 02:04 AM
  #1
ماء القمر
شيف المنتدى المتألقة
 الصورة الرمزية ماء القمر
تاريخ التسجيل: Feb 2006
المشاركات: 5,724
ماء القمر غير متصل  
مكرونه باشميل بالبيض والفلفل الرومى(دون صور )

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

هذى اخر اختراعاتى اتمنى تانال رضاكم


جديده ولذيذه ومفيده


اولا لاحد يسئل عن الكميه لان الكميه حسب الرغبه

يعنى راح اقولكم الفكره وطبقوها انتو زى مابتعملو مكرونتكم البشمل قصدى فى الكميه



الطريقه

نسلق المكرونه ونطقطق (نحمس) المفرومه مع البصل وملح وفلفل اسود وشويه كركم

ونعمل بيض مقلى زى اومليت يعنى تحمير بس خفيف بيضه مع فلفل رومى وبصل مفروم ناعم وملح



نقطعه صغير او حسب رغبتكم ونخلطه مع المفرومه



نعمل البشميل (كميه البشمل على راحتكم انا حطيت قليل لان زوجى يبغى كدا)

ونضيف ثلثين كميته مع المكرونه



والثلث الباقى نضيف له فلفل رومى وجبنه كاسات



بعدين نحط نص المكرونه ونحط فوقها المفرومه مع البيض ثم الطبقه الثانيه من المكرونه ونحط فوقهم البشمل الى بالجبنه والفلفل الرومى وفى الوجه جبنه مزوريلا









ايش رايكم بالله

ريحته وهو ينخبز شىىىىىى

وطعمه يم يم يم لذيذ

لكم فائق احترامى





الإشراف: تم تعديل العنوان

indienne
__________________
قوس قزح

مماينتشرولايصح
(لاتقولو قوس قزح,فإن قزح شيطان,ولاكن قولوا:قوس الله,فهو أمان لأهل الارض من الغرق)
ضعفه السخاوى وقال الألبانى:حديث موضوع[السلسله الضعيفه2/264]
فلايصح المنع من قول قوس قزح

من رسائل الشيخ محمدصالح المنجد من قناه المجد

التعديل الأخير تم بواسطة indienne ; 02-08-2008 الساعة 10:26 PM
 

مواقع النشر

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 07:55 AM.


images