
الارز التايلندي .... سهل ولذيذ
المقــــــــادير
* ارز بشاور مسلوق في ماء وملح وملعقة زيت
* بصل مفروم ناعم
* فص ثوم مفروم
* جزر مبشور
* فلفل رومي اخضر مقطع ناعم وصغير
* ملح + فلفل اسود + كمون
* صويا صوص
* بيضه
* 3 ملاعق زبده
الطريـــــــــقه
نضع الزبده على النار ثم نضيف اليها الثوم ثم البصل ونقلب حتى يشقر لونه
بعد كذا نضيف الجزر ونقلب شويه وبعدين الفلفل الاخضر
ونتبلها بالبهارات والملح واخيرا نضع ملعقه من الصويا صوص وبعدين البيضه ونقلبها بسرعه
ونطفي عليه.
ونضيف هذا الخليط على الارز الابيض البشاور المسلوق ونقلبه
وبالهنــــــاء والعافيه
زهـــــــــ ربيع ــــــرة
__________________
لا الــــــه الا الله
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/abc/My%20Documents/My%20Pictures[/img]