الجديد في ملف صنع الحلويات الفرنسيه بالخطوات والصور - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

حلويات حلويات بأنواعها المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 16-04-2006, 04:32 PM
  #11
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
tongue3

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام بيسان
اهلالالالالالالالالالالالالالالالالا

تسلمى حبيبتى على تعبك واللة كويس انك عندك صبر تقعدى تكتبى دة كلة وكمان بلصور

جزاكى اللة الف خير
بس لى سؤال ماهوا مقدار اصبع الذبدة بلكوب

وهل ممكن استخدام سكر ابيض مكان البنى

وهل ممكن اعمل كريمة سائلة فى البيت وازاى

انا عارفة انى مزعجة بس انا باثق فى كلامك جدا
ولكى منى الف سلام ولمصر الحبيبة كل الشوق والمحبة

بسم الله الرحمن الرحيم

مشكورة اختي الكريمة ام بيسان

بالنسبة لاصبع الزبدة .. معذرة الموضوع منقول .. و لا اعرف بالتحديد مقدارة و لكن انا اعتقد انه 3/4 كاس زبدة نسبة و تناسب مع السكر و الزبدة جربي

اما بالنسبة للسكر البني .. يفضل استخدامه لانه يعطي لون الكراميل .. ممن استخدام السكر الابيض علية م عسل اسود
او سكر ابيض بس و جربي ممكن تنجح معكي

بالنسبة للكريمة السائلة اعتقد انك تقصدين كريمة الخفق



و بتكون جاهزة ..

و تحت امرك.. في اي وقت
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:01 AM.


images