غذاء اليوم من مطبخي بالصور - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 23-04-2007, 06:46 PM
  #26
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nadasteel
تسلم الايادى ............انا جعت خلااااااااص


لية سؤال كيف قطعتى الفراخ 12 قطعة انا استطيع قطعها حوالى 8 قطع لكن 12 صعب هل تقطيعين الاجنحة لوحدها أيضا

وما ماذا تفصدين ب 1 ك دقيق هل كيلو واحد هذا كثير في التبيلة ام ملعقة كبيرة من الدقيق ؟

بسم الله الرحمن الرحيم

مشكورة حبيبتي علي مرورك الطيب

بالنسبة لتقطيع الفراخ الصدر.... علي 3.... الجناح + الجزي اللي به اللحم علي نصفين .. كده بقيوا 6 قطع للصدرين

و الوراك علي 3 .....الدبوس + الفخذ + الجزء اللي به العظمة كده 6 قطع من الورك

بقوا 12 قطعة



و بالنسبة للدقيق 1 كوب ...و اذا احتاجتي ممكن تزودي المطلوب ان العجينة تكون عماله مثل الكريب سائلة و في نفس الوقت لها قوام

الكمية علي حسب حجم الدجاجة بنظرك كده ممكن تحددي الكمية يعني حطي نصف الكوب دقيق و عليه نصف كيس اسبايسي و ضعي البيض و اللبن و قلبي لو وجدتي ان الكمية قليلة ابدئي في زيادة كمية الدقيق و في النهاية ضعي التوابل و لا تنسي الملح لانه هو اللي بيعمل عرق للدقيق

اتمني ان اكون افدتك


تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 05:14 PM.


images