الأرز المصري - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 23-05-2007, 11:48 PM
  #5
فتاه الاسلام
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية فتاه الاسلام
تاريخ التسجيل: Apr 2007
المشاركات: 387
فتاه الاسلام غير متصل  
اختى مش لازم تحمرى الارز قيل طبخه
انا هقولك على طريقه صحيه وقليله الدهنبس لازم تظبطى المياه شويه
اول حاجه بتغسلى الارز كميه ممعينه وبعد االغسيل تتركى عليه ماء تقريبا يعلو عن سطح الارز بحوالى واحد ونصف سنتيمتر او اثنان حسب الارز
وتضعى عليه شويه ملح يعنى تقريبا لو طبخه كيلو تحتى ملئ ملعه كبيره ملح
ثم تتركيه شويه
بعد كاد تضعيه على النار بالماء مش تشيلى الماء الى ان يغلى الماء به وخدى بالك لما الارز يجف من عليه الماء وطى النار عليه قوى او حطى شياطه لو عندك واتركيه فى حدود ربع ساعه
ثم هاتى مقلاه وضعى فيها مقدار متوسط من الزيت الى ان يسخن جيدا جيدا
ثم ضعيه على وش الارز
ثم قليى الرز جيدا وانقليه فى اناء اخر
ودى الطريقه العاديه
__________________
ربى لا تذرنى فردا وانت خير الواثين
ادعوا لى بالذيه الصالحه

التعديل الأخير تم بواسطة فتاه الاسلام ; 23-05-2007 الساعة 11:53 PM
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 03:33 AM.


images