|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مستكة_مستكة
اختي الكريمة كل عام و انتم بخير بخصوص الاكلات المصرية ليس شرطا وجود صنف من الاصناف يكون اساسي علي السفر الموضوع كله بيكون حسب الرغبه و دائما تسعي للتغير في اعداد الوصفات يعني اساسي عند بعض الناس شرب العصير او التمر باللبن او الافطار علي التمر و لا يوجد شربه و بعد الناس تبدأ بالشربه ( مش شرط ) لكن الاساسي نقدر نقول انه بيكون فيه اكثر من صنف محاشي( ورق عنب ... باذنجان ... فلفل رومي ....كوسه ) .... صواني ( كوسه بالباشميل ... مكرونه بالباشميل ....مسقعة بالبشاميل .... صنيه بطاطس باللحم او الفراخ ...برام الارز ( الارز المعمر ) ...) غير اللحوم و الفراخ من بانيه الي صواني او الكفته و في حالة الملل من هذه الاكلات بيكون الفطار فته باللحم ... ممبار ..... عكاوي ... كبده و تحتل الاسماك ايضا مكانه في الافطار في حالة الملل من اللحو و الفراخ من سمك مقلي او مشوي او صنيه و الطرشي و ده برضوا علي حسب الرغبه و السلطات العادية سلطه خضراء ... سلطة زبادي ... سلطه صحينه ... باباغنوج ... باذنجان بالخل و الثوم ده غير المناسبات ديك رومي ( لو عازمة شخص مهم ) ... بط ... حمام السفرة ممكن تحتوي علي اكثر من الصنف بدايه بالشربه و ممكن معجنات .. و بالاخص السمبوسك و مش بيكون اساسيه و بعدين الصواني و اللحوم و الفراخ اتمني ان اكون افدتك و علي هذا الرابط ستجدي الكثير من الوصفات المصرية ¤©§][§©¤][ ملف الاكلات المصرية ... متجدد و بالصور ][¤©§][§©¤ و اي استفسار انا تحت الامر تحياتي |
| مواقع النشر |
ضوابط المشاركة
|
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|