تسلم ايدك وعينك على الأكلة الجميلة دى
بس أنا عندى إضافتين فى عمايل المنبار وعلى فكره هو أكلتى المفضلى جدا
أولا انى بأحشيه بقمع بلاستيك وده بيسهل ويسرع عملية الحشو جدا مهما كان حجم المنبار صغير
ثانيا انى بأقطعه قطع صغيره كل قطعه بتكون تقريبا 10 سم وأتركها مفتوحة من الناحيتين وأول ما غلى المياه اللى بالتوابل أبدا تنزيل وحدات المنبار وحده وحده فتقفل هى من الطرفين من نفسها ولكن تترك فتحتين صغار جدا يدخل من خلالهما المرقة ويخرج الهواء فبالتالى ولا واحدة تنفجر ومن غير ما أخرمهم بالشوكة ولا حاجة
وطبعا المفروض اننا ما نملاش المنبار بالحشوة كثير علشان نسيب مكان للرز لما ينتفخ ويستوى
ومشكووووووووووووورة على الأكلة المميزة