ما شاء الله عليكي شاطرة
ايه الجمال ده كله ده ابداع شوفي نصائحي 1- الدجاج البانية تبلي البصلة بالملح و الفلفل الاسود و عصري فيها بيدك و اتركيها ساعتين ثم ضعي عليها توابلك و الزبادي 2- بالنسبة للمكرونة بصي يا ستي بعد ما تسلقي المكرونة اشطفيها بماء بارد و صفيها جيدا و كوني مجهزة قدر به قليل من الزيت و حاولي تحركي الزيت علي جوانب القدر و رشي علي الزيت ملح و فلفل اسود و ضعي المكرونة البيضاء علي الزيت و قلبيها تقلبتين و اطفي عليها الطريقة دي بتكون سهلة لاتصاق الصلصة بالمكرونة ( هذه طريقتي المعتمدة ) 3- الصلصة الجديد فيها و انتي بتحمري البصلة اول ما تصفر و تذبل ضيفي عليها جزرة صغيرة مبشوة و شوحي الجزرة مع البصلة شوية ثم ضيفي عصير الطماطم و كملي الصلصة عادي الجزر مش هيكون ظاهر في الطعم نهائيا لكني بتعطي طعم خرافة ممكن لو الجزر مضايقك او احد افراد الاسرة لا يحب الجرز ممكن بعد ما تخلصي الصلصة اضربيها في الخلاص حتي تصبح ناعمة و هتكون غليطة شوية نتيجة البصل و الجزر و بالتالي لن تسقط الصلصة من المكرونة جربي و ادعيلي يا عسل |
مواقع النشر |
ضوابط المشاركة |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|