خصوصا اختي رد روح الطير اللي زوجها يدعي انه يكون برياني ههههههههههه
اما انا اول طبخة كانت في شهر العسل نفسه
سعودية و حجازية و افخم و اسهل و اوجه طبخة يزبطوها عندنا العرايس هي السلييييييييييق و في ناس يقولولها طبخة العويلات
كنت في جنوب افريقيا و هم يحبو السليق المكاوي لانهم لما يجو الحج عندنا ياكلو منه فيعجبهم يسموه ستيكي رايس الرز الغروي او رايس بوريدج يعني هريسة الرز هههههه
و لما رجعت السعودية جوني اخوان زوجي و عملتلهم مكرونة سباكيتي بصلصة البلونيز بالمفرومة و الحمد لله كلهم زبطو سواء اللي هنا او اللي في جنوب افريقيا
__________________
رب لا تذرني فردا و انت خير الوارثين