اريد النصح في مشكلة عدم محبتي لوالدي ونفوري منه - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

العلاقات الأسرية والإجتماعية أفضل الحلول لقضايا الأسرة والمجتمع والمراهقين والأطفال .

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 19-09-2012, 02:39 AM
  #12
Princess Roses
عضو دائم
تاريخ التسجيل: Sep 2012
المشاركات: 63
Princess Roses غير متصل  
رد : اريد نصيحه + حل ...؟؟؟

شيها نة/صراحة قصة البنت مثالية زيادة عن اللزوم مش بقول إن هيا مش صادقة في كلامه بس أنا أضعف منها بكتير ومقدرش أتحمل ظلم ولو صغير أهب أمامه مثل الجبل لحد لما آخد حقي.

المشكلة اللي بتواجهنا هيا: من مين بدنا ناخد حقنا وكيف؟ يعني لو كان أب ولازم نتفق إن في عقوق من الأب على الابناء بيحصل لازم نتعلم كيف نتعامل معه.

احنا ياإما نسكت لحد لما ننفجر مثل(غيركم) ياإما نكون قنبلة ع طوووووول الخط!!!
أنا نفسي وأعتقد ده سؤال (غيركم) بدي أعرف كيف تتعاملي صح مع أخطاء الوالد أو الوالدة ناحيتك؟
وكيف نفصل بين مشاعرنا أحيانا بالحزن من بعض التصرفا بلااااااااااااااااااااش كلمة كره بليز يا (غيركم) كلمة كبيرة إنتي مش أدها لو بتكرهيه ليه بتسألي عن حل للمشكلة؟؟!!
وبعدين تكرار الكلمة أصلا بيجيب الكره حتى لو مفيش كره لو قلت أنا أكره فلانة هيجيلي في قلبي حاجه منها.
بكره كلمه الكررررررررررره
اوناا::: كلامك روووووووووووووووووووووعة أنا استفدت منه شخصيا رقيق وحازم وقريب من القلب والعقل واللي عنده عزيمة يغير حاله كلامك هيساعده أنصح الاخت (((غيركم))) تسمعه كووويس وتعيد قراءته.

_________________الله يسعدك ــــــــــــــــــــــــ
رد مع اقتباس
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 07:50 PM.


images